Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler son dk bilgisi geldi telefondayim halen
Diagne ye satmisiz 20 mio euro ya
Falcao haricinde 3 dünya stari daha alcakmisiz
Kaynak sormayin lütfen modlar biliyor
5 like atarsaniz bir duyum daha paylasirim ..

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1566250779648.webp

Yalnız Nz transferi çok kritikti bizim için
Tüm taşları yerine oturtan bir transfer

Denizli mağlubiyetin sebebi yönetimdir Falcao davasına bütün konsantrasyonu bitirdiler Diagnenin yarım aklı vardı onu da aldılar belki 1-2 tane atardı denizli maçında

Gecem hafta bu saatlerde yatiyordum sabah kalktigimda 50 60 sayfa ilerliyor Denizli macindan sonra sabah bi kalkiyorum 10 sayfa ilerlemis

evet evet diagne 20m euro'ya al nasr'da. kaynak dibini görmeye başladığım 35'lik jager şişesi. gece oldumu içip içip foruma msj atıyorsunuz yapmayın gözünüzü sevem yaw

Serefi bende severim drogba sneijder döneminden
Ama bu dönem pek emin olamadim
Bakayoko bitti demisti en son
Diagne satildi demisti en son falcao sali gelcek demis burda teyit etti hesabin onun oldugu

salı günü türkiye’ye gelecek forvet. konya maçında terim’in görev vermesi halinde sahada yer alması planlanıyor.
ayrıca imza töreni taraftara açık olmayacak. arena’da basın mensuplarının karşısında tören düzenlenecek.

15.08.2019 09:56 srfydn

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar bir konuyu paylaşmak istiyorum. Hepimiz buraya saatlerimizi veriyoruz ve kandırılmak hiç hoş değil. Konu açmak isterdim ama isterlerse yöneticiler açabilir. @Şeref Aydın cevap hakkın tabi ki var.

Sadece yollarını gözlediğiniz ve tek mesajıyla ümitlendiğiniz kişinin bunu neden yaptığını öğrenmek istiyorum. İnanmayan varsa mesajları incelesin.

Kandırmayın ulan Galatasaraylıları..

Adsız.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt