Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emin misin? Falcao takip ediyor da Mert niye takip etmiyor? Hoş Falcao nun takip listesinde ben görmedim Mert'i. Sallamasyondur bu...
Yok hocam doğru bizzat ben ekran görüntüsünü aldım. Mert takip etmiyor henüz o kısımda haklısın...
Screenshot_20190820-110256_Instagram~2.webp

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nusret'i aradım .Kulüp yetkilisi olduğumu belirttim .

Falcao Zarate ve menajeri için ek rezervasyon yaptırmak istiyoruz 3 kişi daha gelecek dedim.

Efendim isimde karışıklık olmuş sanırım yarın için Marcao , mariano , belhanda rezervasyonu var diye cevap verdiler.
10 şey söylüyor dokuzu yalan biri şüpheli ile ilgili görsel sonucu

Mert Gs sayesinde iyi isim yaptı tebrik ederim hak etti ama. Sadece dil bilmekle olmaz sosyal olmak lazım.

Trabzon açısından Obi Mikel çok yanlış bir transferdi. Zaten iyi pasör yetenekli oyuncuları var. Obi Mikel gibi yırtıcılığını yitirmiş bir defansif orta saha ancak oyun kurucu olarak takıma girebilir ki bu kadar agresif hücum oyuncuları varken, defansı toparlayacak daha genç daha yırtıcı bir oyuncuya ihtiyaçları vardı.
Kesinlikle katiliyorun . Sosa'nin eksigini kapatabilecek oyunculari yok keza beklerinin de sağ kanatlari belirsiz Obi Mikel ölü transfer . Sadece ligi belki kaldirabilirler sakatlik vs olmazsa fakat gruplara kalirlarsa Avrupa'da bence hic sanslari yok.

Kesinlikle katiliyorun . Sosa'nin eksigini kapatabilecek oyunculari yok keza beklerinin de sağ kanatlari belirsiz Obi Mikel ölü transfer . Sadece ligi belki kaldirabilirler sakatlik vs olmazsa fakat gruplara kalirlarsa Avrupa'da bence hic sanslari yok.

Mikel yerine, Azubuike yada o tarz genc dinamik dos lazimdi oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt