Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, benim düşünceme uymuyor. Mantığa da uymuyor. Takım yaşlı kuruldu. Satılması zor oyuncular alındı. Bonservissiz diye hiç işe yaramayacak adamlar alındı. Baksana Ts 1.8 milyona Sturridge'i oynatıyor, sen 2.3 milyona Çatne'yi. Yedeklerin bile hiç bir fayda sağlamayacak 1er milyon alan çöplerden oluşuyor.

Bu futbol iki sezondur geriye giden aynı tip futbol. Kaos futbolu. Denediğimiz yeni bir şey değil ki önyargılı olayım. Aynı tas aynı hamam bu.
Gelecek haftalarda nasıl bir futbol ortaya çıkacağını bilmem mümkün değil....ha umutlu değilim diye bilirim belki....okadar yani.

Transferlerin çoğu yaşlı ama bonservis konusunda yük getirecek isimler olmadı sonuçta. Gençte alındı azınlık ta olsada ama bence iki konu etkili oldu bu tür operasyon şeklinde.

Ffp satığın kadar al mevzuatı var.
Bu hamlelerin çoğu ffp süresi bitene kadar günü kurtarma operasyonları

Falcao’nun İstanbul’a ayak basması ile birlikte, oluşan olumsuz hava sonlanacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rodop kolpacı olmasa yarın için yükselmeyin renktaşlar bknz Apo ve Ahmet Bulut'un açıklamaları.

Rodop muhabirler içinde yine de en güvenilesidir. Bakalım yarın ne olacak var bildiği bir şeyler demek ki ama haberi albayraktan aldıysa fazla ümit etmemek gerek apo sabah ne yiyeceğini bilmiyor daha

Falcao geliyor!
images%20(23).webp

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Galatasarayin iyiligi icin forumu terk ediyorum arkadaslar

Ne zaman buraya yazsam basimiza kotu olaylar geliyor

Cogunluklada yeniliyoruz

Her defasinda deniyorum belki bu ugursuzluk asilmisdir diye yine olmuyor

Benim gitmemle olumsuz hava olumluya donecektir

Mayis 2020de gorusmek uzere

Herkese Elveda

Pirlanta gibi cocuklarsiniz kavga etmeyin kendinize iyi bakin

HOSCAKALIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt