Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu vasıfsız, kulübü sömürmeye çalışan şahsın sözlerini falan şu güzel foruma taşımayın arkadaşlar. Adam kudurmuş gibi sağa sola saldırdı kulüple ilgili neler neler dedi zamanında para musluğu kesilince. Bu adam bu kulübün menfaati için kılını kıpırdatmaz. Salın gitsin.

maraba diagne ile ilgili görsel sonucu

Galatasaray ın 13 milyon eurosunu bir çırpıda boş bir futbolcuya veren ve arkadaşının servetine servet katan bir yöneticiye hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasarayda

Üsluba bak

Yav cebinden Galatasaray için 5 kuruş para harcamayan adamların şöyle ithamları yok mu ...

Kanıt var mı desen yok ?

Ayrıca söylediğin gibi hırsızlık olayları olsaydı Dursun gibi avukatlarını devreye sokup para peşinde koşardı.İlk kez yönetici olmuyor.Hırsızlık yapacak adam sürekli yönetici olup kulüp için teminat imzaları atmaz,sıcak para akışı sağlamaz..

Bilmem hatırlar mısın Tudorlu zamanlarda oyuncuların maaşlarını bile ödeyemiyorduk salladığın adamlar sağladı dengeyi.Ne nankör taraftarımız var yaw

Galatasaray ın 13 milyon eurosunu bir çırpıda boş bir futbolcuya veren ve arkadaşının servetine servet katan bir yöneticiye hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasarayda
açıkçası kulüp ilk defa kâr etmeye başlamışken böyle boş iddialar hoş değil. Aklı selim olalım

İmparator a helal olsun. Taraftarı sürekli yalnis yönlendiren,kışkırtan medyaya ayar i vermiş

Beyler transfer ,hatalar vs elestirelim elbet ama. Galatasaray menfaatleri olunca Fatih terim herkesten daha dik durur.

Fatih hoca diyorki. Onu bunu bırakın biz bizeyiz , biz birlik olursak hedefe yürüruz. Yönetimin yapacagida belli. Sosyal medya yi daha aktif kullanmak resmi hesaplardan.

Alayına isyan ,alayına gider...

Falcao için tarihimizdeki en sancılı nöbet diyebilir miyiz?

Yonetimin içinde olduğu söylemlerle dersek en sancılı si. Drogba, Lincoln ve snejder de vardı ama medya orda çok sallıyordu yönetim açıklama yapmıyordu daha derinden gidiyordu. Burdan alalen yapılıyor ve bizde yönetim inandığımız için sözlerinden dolayı beklenti ve tepki en zirvede

Birde şu futbol içinde 2+2 daha 4 etmiyor diyorlar ya uyuz oluyorum. Kaç ediyor ozaman matematik yapmayı bilen futboldan ne anlar..:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt