Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
Gitmemiş mi.twitterda herkes gitti diye konuşunca kesin gitti diye düşündüm ben deCiddi ciddi Sukru gitti mi oraya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmemiş mi.twitterda herkes gitti diye konuşunca kesin gitti diye düşündüm ben deCiddi ciddi Sukru gitti mi oraya?
Nice sanki uçuyodu da sneijder kötüydü belhanda 40 m euro harcanmış takıma geldi belhandanın tek başına aldığı maç sayısı bir elin parmağını geçmezken sneijderin tek başına aldığı derbiler var belhanda ise derbilerde sadece kart görüyorHali hazirda Sneijder Cl grubundan cikmis, Sampiyon olmus ve lider takima geldi. O kötü dediğin adamlar oynuyordu.
Belhanda son 4 sezonda 1 Sampiyonluk kazanmis takima geldi.
Sneijder Nice'de coşsa neyse diycem. Nice resmen döküldp ilk yari.
O kdr iyiyse real bayern falan alt yapiya alsaydi ya kardesim. Aptal mı bu adamlar potansiyelli birini alt kategorilerde antrenor olarak baslatmiyor.
Musap benim şu mesajları silebiliyor musun. Ne oldu foruma 5 defa arka arkaya mesaj atmışımCiddi ciddi Sukru gitti mi oraya?
bir tek fotomac yazdi
sadece fatih hoca konusunda değil,transfer mevzusunda da ard arda olumsuz mesajlar gördüm sürekli.bu tesadüf olamazBu gerzekler Fatih Terim yazmak yerine ısrarla FT yazıyor ya delireceğim. Dün gece peruk aykut ince attığı twitte böyle bi terbiyesizlik yaptı. Madem galatasaraylısın neden ısrarla imparatorun ismini yazma tembelliğinde terbiyesizliğinde bulunuyorsun.
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Real Bayern’de bu tarz eski oyuncuları çok. Her neyse şu kurduğun cümle bile ülke futbolunu özetliyor. Bu kafayla 30+ yaş adamlara para harcayarak Avrupa’da başarı bekleyeceğiz.
su an zor bir tane mesaj bile silmek baya sürüyor. düzeldiginde yaparimMusap benim şu mesajları silebiliyor musun. Ne oldu foruma 5 defa arka arkaya mesaj atmışım![]()
Romantik bakışSneijder’in 50 yaşındaki hali > belhanda’nın herhangi bir yaştaki hali
Bu ikisini kıyaslamak futbol oyununa ihanettir
Gerçekçi bakışSneijder'in 28 yaşındaki hali >>>>>>> Belhanda'nın 28 yaşındaki hali
Belhanda'nın 28 yaşındaki >>>>>>>> Sneijder'in 33 yaşındaki hali
Bu kadar basit