Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hali hazirda Sneijder Cl grubundan cikmis, Sampiyon olmus ve lider takima geldi. O kötü dediğin adamlar oynuyordu.
Belhanda son 4 sezonda 1 Sampiyonluk kazanmis takima geldi.

Sneijder Nice'de coşsa neyse diycem. Nice resmen döküldp ilk yari.
Nice sanki uçuyodu da sneijder kötüydü belhanda 40 m euro harcanmış takıma geldi belhandanın tek başına aldığı maç sayısı bir elin parmağını geçmezken sneijderin tek başına aldığı derbiler var belhanda ise derbilerde sadece kart görüyor

O kdr iyiyse real bayern falan alt yapiya alsaydi ya kardesim. Aptal mı bu adamlar potansiyelli birini alt kategorilerde antrenor olarak baslatmiyor.
😂 Real Bayern’de bu tarz eski oyuncuları çok. Her neyse şu kurduğun cümle bile ülke futbolunu özetliyor. Bu kafayla 30+ yaş adamlara para harcayarak Avrupa’da başarı bekleyeceğiz.

Diagne - Falcao sorunu artık çözülsün ya lig başladı ilk maçı kaybettik Diagne sosyal medyayla uğraşmakdan lige konsantre olmayacak gibi

Bakıyorum da hala takvim, sabah, fotomaç paylaşılıyor. Ahmet denizci bile bunlardan daha çok bilgiye sahiptir. :D

5 büyük lig hariç cl de başarılı olan zaten çok az takım var. Son 10 yılda 5 büyük lig hariç cl de çeyrek yapan takımlar Galatasaray, Porto,Benfica, Shaktar, Apoel bir de Ajax final oynadı başka takım yok.

Bu gerzekler Fatih Terim yazmak yerine ısrarla FT yazıyor ya delireceğim. Dün gece peruk aykut ince attığı twitte böyle bi terbiyesizlik yaptı. Madem galatasaraylısın neden ısrarla imparatorun ismini yazma tembelliğinde terbiyesizliğinde bulunuyorsun.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece fatih hoca konusunda değil,transfer mevzusunda da ard arda olumsuz mesajlar gördüm sürekli.bu tesadüf olamaz

Bakıyorum da hala takvim, sabah, fotomaç paylaşılıyor. Ahmet denizci bile bunlardan daha çok bilgiye sahiptir. :D

😂 Real Bayern’de bu tarz eski oyuncuları çok. Her neyse şu kurduğun cümle bile ülke futbolunu özetliyor. Bu kafayla 30+ yaş adamlara para harcayarak Avrupa’da başarı bekleyeceğiz.

Yahu alsinlar iste bu adami da. Bayern schalke falan alsin yani. Bizde de cok bu adamlar bi sey yaptiklarini gormedim. Kamera kayittayken getirin kamerayi gotumuze sokun demekten baska bi islevleri yok.

Romantik isler pesinde kosmaya gerek yok. Bulent korkmaza ne kdr sabredildi ki hamite ne kdr sabredilecek. Hamit kim ayrica yaw. Tff yonetiminde degil mi suan? Tff baskani olsun fikirlerini ulkeye entegre etsin. Daha dogru olur. Teknik direktorluk fikirle olmaz.

Bakıyorum da hala takvim, sabah, fotomaç paylaşılıyor. Ahmet denizci bile bunlardan daha çok bilgiye sahiptir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt