Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Başkan sosyal medyayı iyi takip ediyor yalnız.
Tepkilere cevap veriyor
Tepkilere cevap veriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi' zahmet Falcao'ya da cevap verseydi o zaman. İşine ne gelirse.Başkan sosyal medyayı iyi takip ediyor yalnız.
Tepkilere cevap veriyor
Bayılıyorlar verdiğimiz bonservis ücretini olduğundan fazla göstermeye. Bknz diagne. Hala 15 diyen var forumda ağzına kürekle vuracaksın KAP bildirimi var eşek kadar yazmışlar tutarı yok illa fotomaç fanatık beyaz tv dedikodularını foruma taşıyorlar.Yok 20 milyon ödedik. Kendisi
![]()
Younes Belhanda Galatasaray'da
Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Younes Belhanda ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.www.galatasaray.org
Profesyonel futbolcu Younès Belhanda ve kulübü FC Dynamo Kyiv ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 8.000.000 EUR tutarında transfer bedeli ödenecektir.
Ayrıca, bonuslara istinaden maksimum 2.000.000 Euro (net) olmak üzere

Terradan aldığımızın 2 katını dedi değil mi yanlış anlamadımYine biz kurtarıyoruz. Tüm GSC taraftarına sesleniyorum. Lütfen @THY 'den bilet alınız.Bak şu sezonluk anlaşmanın iki katını @Turkish Airlines'dan alacağız.
![]()
Ben öyle anladım.Terradan aldığımızın 2 katını dedi değil mi yanlış anlamadım
Milleti, göğüse Pizza reklamı almanın normal bir şey olduğuna ikna etmeye çabalıyorlar.Noluyor