Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.564
- 3.627
- 648
Hayır ondan bahsetmiyorum. İlk Falcao sorusunda Terra pizza yöneticisine söylediTerör örgütünün ismini vermekten kaçındı...bencede doğru...menfide olsa adını anmamak lazım şerefsizlerin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır ondan bahsetmiyorum. İlk Falcao sorusunda Terra pizza yöneticisine söylediTerör örgütünün ismini vermekten kaçındı...bencede doğru...menfide olsa adını anmamak lazım şerefsizlerin.
Geldi sen gelmeden imza atmam diyomusS.A Falcao Geldi mi?
Olurum gardaş, sıkıntı yok.Sen destek ol kardeş.
konya maçında 2 golü var en azKonya maçıyla yükselişe geçecektir Kral. Fatih Hocam üstün taktik dehasıyla ona +25 gol attıracaktır yine.
Arkadaş 18 milyon tl pizzacılardan , 2 katı 36 milyon thy'den yaklaşık 9 milyon sponsorluk alıyoruz.daha yeni görüyorum formayi tu allah belanizi vermesin ulan terra pizza yi anladik da pizza pizza nedir lan
Şükrü yönetimde olmuyor zaten idari menajer futbol takımının işleriyle alakalı çalışıyor bu tarz durumlarda toplantıda olmazŞükrü yoktu , gitmiş olabilir mi acaba ?
Falcao ile resim çekinince Mevlüt Erdinç'e mi sevinecektik biz..Suc bunlarda degil ki suc abdurrahimin falcaoyu alamicagini bildigimiz halde bunlara umut baglayan bizlerde.
Evet öyle bir şey dendi. Başka bir isimle mi görüşüyorlar ki, Falcao yatınca.Hayır onu bahsetmiyorum. İlk Falcao sorusunda Terra pizza yöneticisine söyledi
aldigimiz rakamlari begenmedigimi mi söyledim? sencede orda 3 defa pizza yazmasi garip degil mi?Arkadaş 18 milyon tl pizzacılardan , 2 katı 36 milyon thy'den yaklaşık 9 milyon sponsorluk alıyoruz.
Bir susun da
Öyle değil. THY de 18 veriyor.Arkadaş 18 milyon tl pizzacılardan , 2 katı 36 milyon thy'den yaklaşık 9 milyon sponsorluk alıyoruz.
Bir susun da
Benim de aklıma direkt bu geldiEvet öyle bir şey dendi. Başka bir isimle mi görüşüyorlar ki, Falcao yatınca.
Uefa kupasına boyacıyla çıktık , pizzacı mı rahatsız ediyoraldigimiz rakamlari begenmedigimi mi söyledim? sencede orda 3 defa pizza yazmazi garip degil mi?