Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.474
- 8.837
- 1.698
Başkan ben de doldum diince sanirim abdurrahim albayragi kastetti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arasını bile göremez.taraftar bunu silkeler. Daha şl de koşturacak o sığır.sen komediyi ozaman gör
Buffileme 100 üzerinden 100Diagne’ye ne sahip çıkacağız yahu kendi anası babası dahi sahip çıkmaz bu adama. Akşama yine t.şak geçmeli bir şeyler paylaşır.
Karakter 0
Bitiricilik 0
Top kontrolü 0
Dripling 0
Şutlar desen altıpastan dahi topa dokunamayan boş beleş biri. Savunulacak tek bir artısı dahi yok. Küçük takım topçusu kpaşa da attı bize geldi patladı. Geçen sene bizde 10 gol atmış 6-7 tanesi penaltıdan. Koca yarım sezonda da umutun attığı gollerden hallice 2-3 tane gol atsın bir zahmet.Bu adamla mı CL oynayacağız?
Ulan apo yaktın bizi !
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O da cani isterse. Öyle bi manyagin eline düştük ki bu hale sokanlar utansinHerkes zannediyor ki geçen sene kpaşadaki diagne gibi devam edecek gollere. Burası Galatasaray, rakiplerin 2 stoperide sürekli ensende. En fazla geçen seneki gibi devam eder 7-8 tane penaltı atar, 2-3 tanede top çarpar bi yerine kaleye girer bu adamın yapacağı en fazla bu
Çöp transfer olur. Kayseri bile almadı adamı biz mi alacağız. ? Ya bu Abdürrahim hiç akıllanmaz ya !Savaş Çorlu: Abdurrahim Albayrak'ın bu akşam Adebayor ile görüşeceğini duydum. Sanıyorum Fatih hoca onay vermiş Adebayor'a. Daha önce de takıma istemişti.
Madem böyle bir şey var niye bekliyoruz
Bu adamın bi maçını 90 dk izleyen futbolcu falan olmadığıni rahat anlar.Herkes zannediyor ki geçen sene kpaşadaki diagne gibi devam edecek gollere. Burası Galatasaray, rakiplerin 2 stoperide sürekli ensende. En fazla geçen seneki gibi devam eder 7-8 tane penaltı atar, 2-3 tanede top çarpar bi yerine kaleye girer bu adamın yapacağı en fazla bu
Öyle şeyler bizim ülkemizde imkansız. Bu bir döngü bizim ligimizde kimsenin lige ambargo koyulmasına izin verilmez. Yakın örneğine bakarsak nasıl ki 2 sene Beşiktaş estirdi, sonra biz estirdik bizim sonumuz da öyle olacak. Bu kaçınılmaz son.Hoca geçen sene ocak ayı transfer sezonunun başında geleceğin takımını kuracağız dediğinde ümitlenmiştim. Şimdi geldiğimiz noktaya bak:
Nzonzi - 30
A.Büyük - 31
Jimmy - 30
Babel - 32
O.Koçuk - 23
Şener - 29
E.Mor - 22
Seri - 27
Boyle bisey varsa Allah belami versin o decoderi parcalarimSavaş Çorlu: Abdurrahim Albayrak'ın bu akşam Adebayor ile görüşeceğini duydum. Sanıyorum Fatih hoca onay vermiş Adebayor'a. Daha önce de takıma istemişti.
O zaman söylemeyecekler böyler şeyler.Öyle şeyler bizim ülkemizde imkansız. Bu bir döngü bizim ligimizde kimsenin lige ambargo koyulmasına izin verilmez. Yakın örneğine bakarsak nasıl ki 2 sene Beşiktaş estirdi, sonra biz estirdik bizim sonumuz da öyle olacak. Bu kaçınılmaz son.
fatih hoca onay vermiş yazıyor?Çöp transfer olur. Kayseri bile almadı adamı biz mi alacağız. ? Ya bu Abdürrahim hiç akıllanmaz ya !
Mecbur söyleyecekler.O zaman söylemeyecekler böyler şeyler.
Madem böyle bir şey var niye bekliyoruz