Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arasını bile göremez.taraftar bunu silkeler. Daha şl de koşturacak o sığır.sen komediyi ozaman gör

Herkes zannediyor ki geçen sene kpaşadaki diagne gibi devam edecek gollere. Burası Galatasaray, rakiplerin 2 stoperide sürekli ensende. En fazla geçen seneki gibi devam eder 7-8 tane penaltı atar, 2-3 tanede top çarpar bi yerine kaleye girer bu adamın yapacağı en fazla bu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne’ye ne sahip çıkacağız yahu kendi anası babası dahi sahip çıkmaz bu adama. Akşama yine t.şak geçmeli bir şeyler paylaşır.

Karakter 0
Bitiricilik 0
Top kontrolü 0
Dripling 0
Şutlar desen altıpastan dahi topa dokunamayan boş beleş biri. Savunulacak tek bir artısı dahi yok. Küçük takım topçusu kpaşa da attı bize geldi patladı. Geçen sene bizde 10 gol atmış 6-7 tanesi penaltıdan. Koca yarım sezonda da umutun attığı gollerden hallice 2-3 tane gol atsın bir zahmet.Bu adamla mı CL oynayacağız?

Ulan apo yaktın bizi !

Buffileme 100 üzerinden 100

Herkes zannediyor ki geçen sene kpaşadaki diagne gibi devam edecek gollere. Burası Galatasaray, rakiplerin 2 stoperide sürekli ensende. En fazla geçen seneki gibi devam eder 7-8 tane penaltı atar, 2-3 tanede top çarpar bi yerine kaleye girer bu adamın yapacağı en fazla bu

O da cani isterse. Öyle bi manyagin eline düştük ki bu hale sokanlar utansin

Savaş Çorlu: Abdurrahim Albayrak'ın bu akşam Adebayor ile görüşeceğini duydum. Sanıyorum Fatih hoca onay vermiş Adebayor'a. Daha önce de takıma istemişti.
Çöp transfer olur. Kayseri bile almadı adamı biz mi alacağız. ? Ya bu Abdürrahim hiç akıllanmaz ya !

Bu adamın bi maçını 90 dk izleyen futbolcu falan olmadığıni rahat anlar.

Hoca geçen sene ocak ayı transfer sezonunun başında geleceğin takımını kuracağız dediğinde ümitlenmiştim. Şimdi geldiğimiz noktaya bak:
Nzonzi - 30
A.Büyük - 31
Jimmy - 30
Babel - 32
O.Koçuk - 23
Şener - 29
E.Mor - 22
Seri - 27
Öyle şeyler bizim ülkemizde imkansız. Bu bir döngü bizim ligimizde kimsenin lige ambargo koyulmasına izin verilmez. Yakın örneğine bakarsak nasıl ki 2 sene Beşiktaş estirdi, sonra biz estirdik bizim sonumuz da öyle olacak. Bu kaçınılmaz son.

Öyle şeyler bizim ülkemizde imkansız. Bu bir döngü bizim ligimizde kimsenin lige ambargo koyulmasına izin verilmez. Yakın örneğine bakarsak nasıl ki 2 sene Beşiktaş estirdi, sonra biz estirdik bizim sonumuz da öyle olacak. Bu kaçınılmaz son.
O zaman söylemeyecekler böyler şeyler.

Sponsor konusu, Diagne’nin bir türlü satılamamsı, Falcao süreci, daha önceki transfer dönemleri... Sanırım muhalefetin “Yönetim Galatasaray’ı hakkıyla temsil edemiyor” söyleminde haklılık payı var. M.Cengiz taraftar desteğini kaybediyor diye düşünüyorum. Kaybederse de olacakları herkes az çok tahmin edebiliyor.

Diagneye laf söylemeyeceğim bir daha onun ne suçu var ki adam böyle onu alanlarda suç hadi aldın bari sat o da yok hadi satamadın iyi bir forvet al yedek yap o da yok sonra hoca iyi futbol oynatmıyor bekler emekli zaten orta saha istikrarsızdı en kritik bölge oyuncusu sıradan bir oyuncu bunlara rağmen 2 yıl şampiyon olduk çünkü komutan sağlam saha içi saha dışı kendini siper etti yapılan kötülükleri saysan burdan köye yol olur kulüp içi kulüp dışı hoca olmasa 2 senede 3 kere daha hoca değişirdi

Ceyhunnnn
IMG_20190824_154756.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt