Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B planı diagnenin kalmasıdır.Yine söyluyorum falcao gelmeyecek ise bu saatten sonra forvet almak yanlıs olur.Anca mitroğlu falan bulursun. Genç bir forvet alır geçersin diagnenin arkasına

Galatasaray adası haciz haberi yalanlanmış bu 2 oldu yönetim tepki zamanlarında liseliler ve dursuna karşı nefreti suistimal etmeye kalkıyor yapmayın bunu..

Bu saatten sonra Cagne giderse yerine mevlütü alır bunlar dahada kötü olur herşey.

Taraftar Diagneyi hiç sevmiyor karakter olarak.Futbol olarak da iyi olmadığı zaman ıslıklanır.Zaten büyük bir tepki var şuan.O tepki tamamen Diagne den çıkarılır.

falcao llorente değişimine nasıl geldik açıklarsak sevinirim. Burada itin götüne sokulan oyunculardan biri olan soldado'nun ispanyada ilk maç istatistiği 1 gol 2 asist dahada bişey demiyorum

Diagne'den biraz gelir elde etsek ve Samatta'yı alsak bile ben inanın Falcao gelmese bile hiç tepki göstermezdim.

Tam aradığımız forvetti. Fakir Wellbeck'i. Yırtıcı forvet.
Diagne'ye tahammül yok. Bu adam Şampiyonluk kutlamasına falan katılmadı ayrıca gün yaptığı paylaşımları biliyorsunuz.
Bu adam TT Arena'da yuhalanacak arkadaşlar. Kimse yok sahip çıkın falan şeylerine girmesin.
Bu adam taraftarın gözünde bitik bir adam. Tarık Çamdal olma yolunda ilerliyor.

Tüm ümitleri buna bağlı. Falcao alınmazsa bunun sorumlusu Abdurrahim Albayrak istifa etmeli. Güzelce locasında izleyebilir maçı.

Abi bir kerede çık de ki ben bu işi beceremiyorum. Ya bu işler senin çapını aşar be abim Kurtlar sofrası.
Ne oldu Kardeş Kulüptük hani ? Hani Petrov'la çok güzel fotoğraflarınız vardı. Lan kardeş kulüp dediğin sana bunu yapar mı ?

O kadar görüşmene izin verdi verdi Falcao ile herşey hazır forvet alacağız bekleyin dediler aldılar.
Yok yok olur mu bir tane daha lazım yine almamız lazım dediler yine aldılar. Yine bekledik. Ne oldu hani ? Kardeş kulüplüğümüzü.

Kusura bakma ama Abdurrahim abi seni hiç umursayan yok adam dün basın toplantısında çatır çatır sözleşmesine saygı duymalı dedi.
Neyse Koleksiyonlarının arasına yeni bir tanesi daha ekliyor Abdurrahim.

Modeste Hatırası Koleksiyonu
Pato Hatırası Koleksiyonu
Alan hatırası Koleksiyonu
Ve Falcao hatırası Koleksiyonu Yükleniyor....

Şimdi muhtelemelen şeye kendinizi hazırlayın arkadaşlar gelecek sene bu yaz alıntılarım bu mesajı.
Cavani Hatırası Koleksiyonu falan.

Dün bende destek verdim bizim taraftarda destek vermişti El Tigre'yi serbest bırak hashtag'i.
Biz şimdi umutlarımızı bunlara mı bağlayacağız beyler.

Modesteyi geçtim,Patoyu geçtim,Alan'ı da geçtim bu sefer ULUSLARASI REZİL OLDUK..

Arkadaşlar kimse kusura bakmasın da Diagne'ye tepki göstermesek bunlar bu sezon forvet bile aramazdı. Saçma saçma konuşmayın yok bizim topçumuz yok falan filan yerine kaliteli adam almıyorsa ıslıklarımda yuhlarımda. Geçen sene forvet olmadığı için gruplardan çıkamadı bu takım. Getirebileceğine güvenmiyorsan Gomis'i yollamayacaksın. Her kötü performans gösteren ıslıklanmıştır. Islıklandı diye ağlayacaksa o da adam gibi top oynayıp gol atmaya çalışsın penaltı almaya çalışmasın.

Transfer sezonunun basında Allah bizi bu diagne ye muhtaç etmesin demiştim bu adam kaos ortamında iyice sapıtır Allah kolaylık versin örneğin ıslıklanirsa garip bir tepki verir takım arkadaşı ile kavga eder vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt