Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim Falcao eski falcao değil güncel performanslara göre değerlendiriyorum. Kuşlar aldı diye gerçekleri söylemeyelimmi? Ayrıca bizim takım çok statik oynuyor böyle oynarsan biraz direnç gösteren her takıma zorlanırsın deplasmanlarda top rakipteyken her atak gol pozisyonu olur

Hangi güncel veri karşılaştırdığın. Geçen sene kim ne atmış bı bak. Falcao vs Vedat ne karşılaştırması...

Forumu kuşlar basmış. Yönetim öok fazla uzatmadan bunlara tekmeyi basmalı artık. Adam falcaodan iyi dedi yaaa. Yahu adam şampiyonlar ligi finali görmüş uefa kupası kaldırmış. Sen kimsin falcaodan daha iyiymiş diyorsun ergen kuş.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeşim Falcao eski falcao değil güncel performanslara göre değerlendiriyorum. Kuşlar aldı diye gerçekleri söylemeyelimmi? Ayrıca bizim takım çok statik oynuyor böyle oynarsan biraz direnç gösteren her takıma zorlanırsın deplasmanlarda top rakipteyken her atak gol pozisyonu olur
Falcao küme düşmemeye oynayan Monaco da son 3 sezonda toplam 70 gol atmış nasıl düşüşte oluyor bir açıklasana? Güncel performanslara göre değerlendiriyorsun ya

Vedat maçı aldırdı her hava topunu aldı neredeyse top saklaması attığı golde takipçiliği becerisi ayrıca aşırı ağır da değil sürekli aktif kanatlara geriye gidiyor. Kusura bakmayında vedat diagne'ye 10 basar Falcao dan bile iyi olabilir
Ronaldo'dan da iyi olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt