Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm ne ereni siz ruh hastasi mısınız ? Geçen sene takım forvetsiz dediğimizde bu adam vardı forvette , o kadar kötü bir adam bu bizim seviyemiz için.. Diagneyle eren kıyaslaması nedir yahu , yapmayın şöyle şeyler, zaten sıcak..

Falcao dan bile iyi (faydalı) olabilir demek o anlamamı geliyor? Okuduğunu anlama problemin mi var senin?
Lan git dün muriçi yalayıp durdun. Falcao'dan bile iyi olabilirmiş. Bak sen okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Sana da kafana vura vura anlatabilirim. Bas git yuvana 2 galibiyet aldınız götünüz kalktı. Anadolu takımından farkınız yok.

Lan git dün muriçi yalayıp durdun. Falcao'dan bile iyi olabilirmiş. Bak sen okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Sana da kafana vura vura anlatabilirim. Bas git yuvana 2 galibiyet aldınız götünüz kalktı. Anadolu takımından farkınız yok.
Çok iyi anlıyorsun cidden bravo. Sana tavsiyem git bol bol kitap oku abisi. Gece gündüz forumlarda asosyal gibi takılacağına okuduğunu anlama becerini geliştirirsin ;) Hala kuş muamelesi yapıyorsun vedatı yalıyormuşum hahaha. Ben gerçek neyse onu söylerim hadi ikile

ya resmen ayın 25i oldu ve takımda santrafor namıma bir tek kendisini tanımlarsam ceza alacağım bir mahlukat var inanılmaz bir şey

Gustavo geliyor galiba

Villas-Boas: "Bana söylenen paramızın olmadığı. Oyuncu satmak zorundayız. Zaten sattığımız oyuncular var. Bu çok zor bir durum. Bahane aramıyoruz ama paramız olmadığı için transferimiz ve seçeneğimiz yok."

Bu kadar düşeceklerini sanmazdım Marsilya’nın

Çok iyi anlıyorsun cidden bravo. Sana tavsiyem git bol bol kitap oku abisi. Gece gündüz forumlarda asosyal gibi takılacağına okuduğunu anlama becerini geliştirirsin ;) Hala kuş muamelesi yapıyorsun vedatı yalıyormuşum hahaha. Ben gerçek neyse onu söylerim hadi ikile
Abisi hahaha ergen velete bak hele yaş 15 flan herhalde malum pek forvet izlemediniz muriçi suarez flan sanıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt