Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abi bence bu iş artık çok net ya

Başkanları kalacak o profesyonel dedi

Hocaları maçlara çıkınca motive olacak kalacak diyor

Bugün antrenmanlara da başladı

Bence bu iş sonuçlanmadı.
[/QUOTE]
Ya yok falcao monacoyla görüşecekmiş,yok ikna edecekmiş jardimle görüşecekmiş yok ahmet bulut ordaymış bla bla hepsi palavra birazdan 19.05 yaygarası çıkar bugünde geçer gider yarın hiç bir şey olmaz pazar maç günü çat pazartesi okuruz çok teşekkür ederiz monaco kulubüne diye acı ama gerçek olacak olan bu.
aciyi sever misin

Haftaya Pazar Bitiyor Transfer dönemi Albayrak Efendi Falcao'ya Teşekkür konuşması filan yaparsa Linç etmemiz lazım kendisini sosyal medyadan.

Gram şevk kalmadı içimde böyle transfer mi olur ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence şu anda en olası sonuç pazar günü galibiyetten sonra falcao transferinin olumsuz sonuçlandığı açıklaması gelmesi bunun dışında olumlu durum bana sürpriz olur sizede tavsiyem bu duruma alıştırın kendinizi ..

Bence şu anda en olası sonuç pazar günü galibiyetten sonra falcao transferinin olumsuz sonuçlandığı açıklaması gelmesi bunun dışında olumlu durum bana sürpriz olur sizede tavsiyem bu duruma alıştırın kendinizi ..
Hafta sonu puan kaybedersek Abdurrahim Albayrak falcao %99.5 bizde diyip orani yükseltir. Başkada bisey olmaz

Hafta sonu puan kaybedersek Abdurrahim Albayrak falcao %99.5 bizde diyip orani yükseltir. Başkada bisey olmaz
Aynen ben galibiyet durumunda yapacağını söyledim zaten falcao dan vazgeçtik çalışmalarımız devam ediyor v.s gelir dediğin gibi kaybedersek olumlu konuşup son gün e kadar oyalarlar 1 hafta kalıyor zaten sonra cl kuraları maçları milli ara vs.derken soğutmaya alırlar transfer olumsuz sonuçlanırsa olacağı bu..

planı olan sence transferin bitmesine 10 gün kalmışken hala falcaoyla mı uğraşır 2 aydır falcao ile yatıp falcao ile kalkıyoruz biz bu filmi daha önce de izledik
Yav hep aynı şey olacak diye birşey mi var? Bu filmi de sadece 1 kez izlemişsindir. diğerinde de B planı devreye sokulup son gün daha önce anlaşılan Diagne alındı işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt