Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
kızı vermediler mi kaçırırdı eski babayiğitler
yok mu öyle bir babayiğit
yok mu öyle bir babayiğit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aciyi sever misinYa yok falcao monacoyla görüşecekmiş,yok ikna edecekmiş jardimle görüşecekmiş yok ahmet bulut ordaymış bla bla hepsi palavra birazdan 19.05 yaygarası çıkar bugünde geçer gider yarın hiç bir şey olmaz pazar maç günü çat pazartesi okuruz çok teşekkür ederiz monaco kulubüne diye acı ama gerçek olacak olan bu.
Falcao bize gelmek için kariyerini ortaya koyuyor muhabbeti başladığına göre olası sonu söyledimNe anlatıon ya![]()
Yangın tayfa uykuda
reiz bu hangi mario ? Belhanda mi yolcu ?Banega mi Mario mu deseneniz, bence Mario secilecek. Mario bonservis 0, Banega 6 8 arasi.
aciyi sever misin
kidis ali bu seneki en iyi kadro kimdeNe alaka ?
Hafta sonu puan kaybedersek Abdurrahim Albayrak falcao %99.5 bizde diyip orani yükseltir. Başkada bisey olmazBence şu anda en olası sonuç pazar günü galibiyetten sonra falcao transferinin olumsuz sonuçlandığı açıklaması gelmesi bunun dışında olumlu durum bana sürpriz olur sizede tavsiyem bu duruma alıştırın kendinizi ..
derken uykunda bir islaklik olabilir renkdasdiagne gidip batshuayi falcao geliyomuş belhanda gidip mario geliyomuş off
sonra instagramı açıp antrenmanda ikisini poz verirken görüyorum
Ben kadroya laf etmedim falcao sürecini konuşuyorum kadro ne alaka savaş,barışkidis ali bu seneki en iyi kadro kimde
Aynen ben galibiyet durumunda yapacağını söyledim zaten falcao dan vazgeçtik çalışmalarımız devam ediyor v.s gelir dediğin gibi kaybedersek olumlu konuşup son gün e kadar oyalarlar 1 hafta kalıyor zaten sonra cl kuraları maçları milli ara vs.derken soğutmaya alırlar transfer olumsuz sonuçlanırsa olacağı bu..Hafta sonu puan kaybedersek Abdurrahim Albayrak falcao %99.5 bizde diyip orani yükseltir. Başkada bisey olmaz
Allahtan Fatih hocamız var yoksa 15-17 dönemi gibi olurdu
kidis ali bu seneki ligde en iyi transfer edilen oyuncu kim.Ben kadroya laf etmedim falcao sürecini konuşuyorum kadro ne alaka savaş,barış
Yav hep aynı şey olacak diye birşey mi var? Bu filmi de sadece 1 kez izlemişsindir. diğerinde de B planı devreye sokulup son gün daha önce anlaşılan Diagne alındı işte...planı olan sence transferin bitmesine 10 gün kalmışken hala falcaoyla mı uğraşır 2 aydır falcao ile yatıp falcao ile kalkıyoruz biz bu filmi daha önce de izledik