Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların bence sorunu defans glik aptalı aşırı kötü yerine birini aldılar o gelince daha iyi olurlar takımları iyi baya

Hem slimani hem ben yedder in atması efsane oldu umarım iyice fark açılırda salarlar adamı. Forvetleriniz iş yapıyor işte bırakın adamı.

Okan
Linnes
Donk
Ahmet
Ö.Bayram
Emre
Selçuk
Emre Mor
Jimmy
Yunus
Erencan
Atalay/M. Kapı

Harun
İsla
Serdar
Sadık
Köybaşı
Ciğerci
Tolgay
Ozan
Türüç
Ferdi
Zacs
Alper
Ekici
Allahyar

Utku
Douglas
Roco
Medel
Rebocho
Oğuzhan
Nkodou
Orkan
Necip
Güven

Cidden harika yedek kulubemiz varmış tebrikler.

Diğerleri net bizden iyi.
Yok arkadaş bu yöneticiler ve bu taraftar yapısı olduğu sürece bizim işimiz zor.
Biz daha iyi olalım diye burda laf anlatırken,daha iyi olamamız gerekiyorken beceriksiz yöneticiler engel oluyor derken buradaki çoğu taraftara göre herşey yolunda.Şu beceriksizlere iki çift laf söylemekten aciz.

Nasıl Galatasaraya destek oluyorlar anlamakda zorluk çekiyorum.

Keşke mustafa kapı oynasa ama selcuk oynayacak biliyorum.

Onyekurunun 2 golde de katkısı var yalnız,ilk gol asist zaten ikinci golde de topu güzel getirip içeri çıkarmış. Çok arayacağız bu adamı bu sezon.

Taş gibi bekler var Arjantin'de.
Fabricio bustos var independiente'de. Kuvvet, dayaniklilik, tempo, sertlik, her şey var, git gelleri çok iyi. Hazir benficada grimaldo, portoda telles varken şunu onlarin elinden cekip alsak muthis olur. Yoksa hemen kapacaklar elemani bu vahşiler

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ben yedder zaten 1. forvet olarak görülüyor ama slimani falcao kadar yeterli görülmüyordu. Şu maçta kaza bela hat-trick falan yapsa bari bizim işimiz kolaylaşsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt