Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu hala sen ne anlatıyorsun.
İlk 11 lerde bin basarmışız..
Senin gibi adamlar yüzünden çapsız yöneticiler başımızdan eksik olmuyor.

Ulan Galatasaray zarar görüyor hala kimi neyi savunuyorsunuz.Sizin buraya girme amacınız nedir.

Yöneticiler klübün ağzına sçsa yarabbi şükür diyeceksiniz.

O bin basar dediğin kadroyu kurabilirdik.O yüzden buna kızıyoruz.

Yahu biz daha iyi olalım diye yırtınıyoruz.Yöneticiler biraz becerikli olsa çok daha iyi oluruz diyoruz.
Sadece bunu değil iyi olan işleride söylüyoruz.Yani söylüyorum.Kendi adıma söyliyim.

Siz niye burdasınız arkadaş.
Bazı yapılan hatalı işleri göremiyorsanız susun kardeşim.
Ulan isimlerle Galatasarayı bir tutmaktan vazgeçin.

Boş yapma. Daha iyi olmasını istiyormuş, sanki millet istemiyor. Uefa var uefa alamıyorsun işte anlamakta zorluk mu çekiyorsun? Bu şartlarda daha ne yapabilirsin çözüm üret boş eleştiri yapma.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ali naci mali naci bos isler bunlar bibok bildikleri yok bosuna prim veriyiorsunuz bunlara

Adana Demirspor borç yüzünden batacakken kimse yardım etmediği için Başkan Bekir Çınar tüm borçları üstüne alıyor sonra kendini mavi iple asıyor.

Yahu hala sen ne anlatıyorsun.
İlk 11 lerde bin basarmışız..
Senin gibi adamlar yüzünden çapsız yöneticiler başımızdan eksik olmuyor.

Ulan Galatasaray zarar görüyor hala kimi neyi savunuyorsunuz.Sizin buraya girme amacınız nedir.

Yöneticiler klübün ağzına sçsa yarabbi şükür diyeceksiniz.

O bin basar dediğin kadroyu kurabilirdik.O yüzden buna kızıyoruz.

Yahu biz daha iyi olalım diye yırtınıyoruz.Yöneticiler biraz becerikli olsa çok daha iyi oluruz diyoruz.
Sadece bunu değil iyi olan işleride söylüyoruz.Yani söylüyorum.Kendi adıma söyliyim.

Siz niye burdasınız arkadaş.
Bazı yapılan hatalı işleri göremiyorsanız susun kardeşim.
Ulan isimlerle Galatasarayı bir tutmaktan vazgeçin.

Fenerbahçeli olsam,şuan Galatasaray'ın aldığı ve ilgilendiği isimleri görsem.Kahırdan ölürdüm.Komşunun tavuğu mevzusundan artık bir vazgeçelim.

Adana Demirspor borç yüzünden batacakken kimse yardım etmediği için Başkan Bekir Çınar tüm borçları üstüne alıyor sonra kendini mavi iple asıyor.

Gerçekten asmış mı

Şaka mı bu? mavi ip ne? Kulüp borcu için kendini asmak?

Gerçekmiş yahu bu.... oha yani

umarım 3-2 alır nimes. biz zaten alacağımızı aldık forvetleri gol attı daha ne olsun salarlar falcaoyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt