Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Ulueren: Üzülerek izliyorum koskoca Galatasaray'ı düşürdükleri hali. Galatasaray adına Fransa'ya giden Ahmet Bulut 4 gündür Monaco'dan randevu bile alamamış, adamlar kaile almıyor. Son çare Falcao'dan yardım istemişler görüşmeyle ilgili adamlar Falcao'yu da reddetmiş.
Serhat saçmalamış bence

Ali Naci Küçük: Sefer başlıyor, Fransa seferi. Abdürrahim Albayrak, iyi ilişkiler kurduğu Monaco yönetimiyle Falcao transferini sonuçlandırmak için Perşembe günü Fransa'ya uçacak. Şanlı bir sefer olacak bu gidiş boş degil.
özel uçakla dönecekler şükrü ve albayrak falcaoyu alıp ama bunu ali naci nerde dedi

Serhat Ulueren: Üzülerek izliyorum koskoca Galatasaray'ı düşürdükleri hali. Galatasaray adına Fransa'ya giden Ahmet Bulut 4 gündür Monaco'dan randevu bile alamamış, adamlar kaile almıyor. Son çare Falcao'dan yardım istemişler görüşmeyle ilgili adamlar Falcao'yu da reddetmiş.

Yalan haber bu geçin bunu kuru sıkmış öyle bı dünya olsa fotoğraflar cikmazdi

Ali Naci Küçük: Sefer başlıyor, Fransa seferi. Abdürrahim Albayrak, iyi ilişkiler kurduğu Monaco yönetimiyle Falcao transferini sonuçlandırmak için Perşembe günü Fransa'ya uçacak. Şanlı bir sefer olacak bu gidiş boş degil.

Abi perşembe ayın 29'u olmazsa geçen seneyi tekrar yaşıcaz.

bu maloz neyi bilmişki inanalım

Ulan senden ala boş adam mı var.
Benim daha fazla ağzımı bozdurma..
Çapsız senin gibi beceriksiz yöneticiler çözüm üretecek ben değil..
Engelle geç kafan rahat olsun. Bir şey deyince sen bi öneri söyle diyen bir tip yönetici işini yapmaz. Onlara bir şey söylemez. Bizden öneri bekler her şeye muhalefet boş adamın biri ya

zaten son hafta :) :) şaka gibiler yeminle :)

Alternatif formamız
31830900-FABC-42C3-B219-E514D0D27C4B.webp

Daha görüşülecek diyor burada bazıları adamı almış gelmiş gibi konuşuyor bıktırdınız yemin ederim.2 haftadır uyutuluyor taraftar ha pazartesi ha cuma derken.Şimdi de perşembe deniyor ciddi ciddi problemli misiniz yoksa şakasına falan mı yapıyorsunuz?Ya bırakmazlarsa 3 günde gidip kimi alacaksın mevlütü mü

Ali naciye kalsa akşam maç sıkışınca Falcaoyu oyuna sokuyorduk hani nerede? Hala inanılıyor üzerine analiz yapılıyor

Daha görüşülecek diyor burada bazıları adamı almış gelmiş gibi konuşuyor bıktırdınız yemin ederim.2 haftadır uyutuluyor taraftar ha pazartesi ha cuma derken.Şimdi de perşembe deniyor ciddi ciddi problemli misiniz yoksa şakasına falan mı yapıyorsunuz?Ya bırakmazlarsa 3 günde gidip kimi alacaksın mevlütü mü
o yüzden bizden kimseye zarar gelmez herşeye saf gibi inanıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt