Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim gelsin renktosh TD olarak. bende farklı bir yüz görmek istiyorum
Almanyanda futboldan anlayan birsürü hoca var.
Al getir birini daha kötü olamaz

Hani diyoruz ya selçuk yerine gençler oynasa daha kötü olamaz diye.
Terim yerinede kim futbolu azıcık bilen kim gelirse gelsin daha kötüsü olamaz

Fatih Terim: "Böyle değerli bir oyuncuyu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur, olmazsa yapacak bir şeyimiz yok. Onun klasını bir tarafa bırakırsak, Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız. Futbol ekonomisi içinde neredeyiz, çok iyi yerlere gitmiyoruz."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "İlgili kişiler uğraşıyorlar, inşallah olur. Kaldı bir haftamız. Bana Falcao denildiği zaman ben acaba bir tane daha stoper var mı diyorum, bir orta saha eksiğimiz daha var mı diyorum. Hoca istemiyor mu diyorlar, öyle bir şey yok, ben doğruları anlatmak zorundayım."

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "İlgili kişiler uğraşıyorlar, inşallah olur. Kaldı bir haftamız. Bana Falcao denildiği zaman ben acaba bir tane daha stoper var mı diyorum, bir orta saha eksiğimiz daha var mı diyorum. Hoca istemiyor mu diyorlar, öyle bir şey yok, ben doğruları anlatmak zorundayım."

Hoca sanki Falcao konusunu olumsuz mi cevapladi ya da yönetime güvenemedigi için mi böyle konustu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt