Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala iyi oynamadın yazdın diyorsun.Ciddiye almıyorsan baştan yazma.Düzgün konuş şurda sohbet ediliyor.Düzgün cevap ver o zaman.Daha ne yazdığımı anlamıyorsun cevap veriyorsun.Adamlar koşamıyor yoruluyor yaşları itibariyle.O yüzden topun peşinden koşamıyorlar ve top bizde kalmıyor.Anlarsın inşallah
Kosmayan adam oyide oynamamistir.hem kosmadi diyorsun hemde kotu oynamadi diyorsun yani.Neyse tamam.

Gstv açın hoca gıydırıyor yonetıme

Fatih Terim:Yönetici arkadaşlar açıklanmamsı gereken bazı detayları açıklıyorlar.

1566769027317.png

Transfer dönemi başında yazmıştım yine yazıyorum. Oyaladılar geçen transfer dönemlerindeki olayları tekrarladılar. Eğer yönetime suç bulmamaya sorumlusuna cezasını kesmemeye devam ederse taraftar, yine aynı şeyleri yapacaklar. Ilk yalan söylediği dönemde yakıp yıkmalıydınız. Şimdi asip kesiyoruz yine. Olacakları söyleyim. Hiçbirşey. Aynı tas aynı hamam devam.

Suc Diagne de mi sadece? Yani bu takim mac kazanamiyor diye hepimiz Diagne'ye sallayalim. Takim futbol mu oynuyor peki? Terim ne yaptigini biliyor mu, yuhlanacak ilk kisi aslinda teknik heyet. Transferi Albayrak ile birlikte yapiyorlar, ben almiyorum bu oyunculari sonucta.

Herkes suçlu ama 13 milyon euro bonservis verdiğin adam göze batar bu iş böyle

Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Andrea Pirlo

2019 eylül'üne doğru yol alırken hala çok orjinal bir şeymiş gibi şunu paylaşmak için epey durgun zekalı olmak lazım.

"Falcao gelse ne olacak?" diyenler var. Bugün oynayan santraforun o kadar degajda kafa vurabildiği top 1 (yazı ile: bir). İsabetli şut 1, isabetsiz şut 1...
Top çalma 0, top kaptırma 1...

İleri ucta sıfır tehdit oluşturan bir adam varken. Seri çıkana kadar orta saha yine iyi dayandı. "Falcao gelse ne olacak?" Falcao gelse başka bir "oyun" olacak.

Başlarım Diagne duygusalliginiza. Ülkede ortalama maaş belli, adam 3 milyon euro alip yatıyor, yok beyefendinin keyfi kaçmasın da protesto etmeyelim. Hepimiz sonunu nasıl getireceğiz derdindeyiz ona rağmen eksik işimizde her türlü uyarı alıyoruz. Neyin kafasındasiniz. Diagne her mac en ağır tepkileri görmeli. Defolsun gitsin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Asgari ücretli bir vatandaş hiç para harcamadan 222 yıl çalışırsa bu Diagne denen dananın 1 senede aldığı parayı alabiliyor.

Hoca seri ve marcao'nun yaptıkları profesyonelce değildi diyor. Hocam Allah aşkına ben nerede hata yapıyorum de bir kere ya hem kendini üzüyorsun hem bizi üzüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt