Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim benim haksız mıyım geçen sene tetteh dedi kaç kere adamı izledik bitik,diagne mitroglu alınana kadar Scout şefimiz bir adam bulamamak.Hoca bu sene kimleri istedi listede kimler var.Kabul edelim ki scout ekibi yardımcı hocalar hepsi sıfır.Zeki çelik ,mert çetin bir tane adam ya adem büyük, Semih Kaya,mugdat,Jimmy bunlarmi calisma.
Şöyle düşün birde ,
Elimizde ki bütçe belli , ffp yüzünden bonservis vererek alabileceğimiz adam sayısı sınırlı.
O yüzden bonservisi elinde ve yerli oyuncu almalıydık , özellikle klube için bence gayet mantıklı isimler aldık.
Unutma ki 14 yabancı hakkımız varken , yerliye bonservis veremezdik , verebileceğimiz isimlerden misal Okay gelemezdi .
Geçen sezon ki forvet hamleleri içinde elimizde ki parayı değerlendirmek adına 20 gol atmış , ligi bilen bir adamı almak saçma değildi.
Emin ol City , United , Juve gibi transfer bütçemiz olsa Fatih hoca takımı Avrupa'da ilk 10 arasına sokacak kapasitede.
Bide aldıramadığı isimlere bak , Mesela Shakiri çok istedi kimse tanımazken adam şuan nerelerde , kimler aldı.

Yönetim dısında kimse bır bırsey bılmıyor.

Renktaş benden önce davrandın. :D O zaman NKGDVAS

Gd ne çıkaramadım

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

8 de kapanır, 18 de. Yeter ki biz kazanalım”

-İmparator Fatih Terim

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

Ey Abdurrahim Albayrak falcao gibi forvetle fotograf cekinmeyi bedavami sandin. Elini cebine atican fotografin parasini ödücen malesef :)

Ya aslında şu an 2 yol var ya falcao yu aldık ya da almaya çok yakınız ya da bu iş tamamen yattı oyalama yöntemi var taraftarı şu an bu ikisi dışında bir durum olduğunu düşünmüyorum yani görüşmeler devam ediyor hala birşey belli değil zart zurt olduğunu zannetmem..

Renkdaş yapma yav. Adam yılan gibi son derece fit ve zayıf.geçmiş paylaşımlarına bak.ayrıca adam monacoda,gezmede falan değil ailesiyle vakit geçiriyor. Antrenman dışı aktivite yapacak tabi ne yapsın evinde mi otursun
Elimizde patlamasından korkuyorum, bu transferin başında bonservissiz gelecekti. Güzelliği oydu. Şimdi her bonservisli hem riskli falan ben yönetici olsam almazdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt