Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erman toroglu yarın gelio falcao gelio dipo

Topal, Erdinç gibi isimleri döndüren medyanın gazına gelmeyin.

Geçen sezon Alan transferi yatınca tv yorumcuları aynı yavşaklığı yapmıştı 4-5 saçma sapan türk oyuncu sayıp taraftarı iyice gaza getirmişlerdi sonra o isimlerden sadece Semih gelmişti. Tek korkum B planları yok forvet için saçma sapan birine para saçmaları.

Biz en son ne zaman baştan kopup götürdük? 2011 12 sezonu galiba.

Bir kendimize o tarihten beri hep bir Arap atı muamelesi çektik. Tutturduk Mayıslar bizim diye. Ben bile düşüyorum bu gaflete. Her sene geriden gelemeyiz, birkaç kişinin ayağına bakamayız, camiasiz rakip bulamayız ki? Ne zaman şöyle canavar gibi sağlı sollu top yapıp, verkaclar ara pasları vs top oynayacağız?

Ben artık son aylarda şampiyonluk havası gafletinden sıkıldım. Koparıp gidelim bir kere de eze döve, sistemlice oynayarak

Diagnenin kaçırdığı gole yorumunuz ne peki daha iyi vuruş yapılabilirmiydi ben şahsen daha iyi vurabilirdi diye düşünüyorum.

Orada yapılabilecek vuruş oydu bence. Topa dokunursun o durumda, fazla düşünme şansın yoktur vuruş hakkında. Kalecinin şanslı anıydı.

19507D6A-EE64-4676-8E18-895391F046E2.webp

Gelecek diyor hala

Valla kim ne derse desin ilk 60 dakika terim döneminin en iyi,en dengeli,en oturaklı futbolunu izledik..

Hele 45-60 arası mükemmeldi..

Çok cok şanssız bir mac oldu..

Takım kesinlikle geçen yıldan çok daha iyi..

Millet skora göre yorum yapıyor..

Yapacak birşey yok bir şekilde ayağa kalkmamiz lazım..

Önümüzdeki hafta kayseri'yi yenersek fener de trabzon u yenemezse ki bence yenmesi cok zor biraz nefes alırız..

İyi futbol olsun da cidden şampiyonluk umrumda değil.Ama kadroyu doymuş adamlar ile doldurursan bunlar oluyor işte.En yakın bjk örneği önumuzde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt