Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birilerine ihale kalacaktı size kaldı Kadıköy'de galibiyetimizi engelleyen de Ali Palabıyık'ı da ödüllendirip göreve devam ettiriyorlar

Falcaonun kayseri maçına yetişme ihtimali yok mantıklı düşününce.Yarın açıklanması lazım salı türkiyeye gelmesi lazım çarşamba idman yer perşembe seyahat eder.

Yarın açıklanmazsa süre alamaz kayseri maçında çok çok zor.Açıklanmayla gelişini aynı gün yaparsak belki

Başak 1-0 ve son dakika golleriyle kollanarak kaç maç aldı keza bjk fener o şekilde en az biz kollandık son 2-3 maç sadece adil yönetildi. Tüm sezon kollanmışız gibi şampiyonluğumuza gölge düşürmeye kalktı ahmak sürüsü.. Başakşehir maçı hariç iptal edilen goller göz göre göre sizi şampiyon yapmayacağız der gibiydi yine de kanırta kanırta şampiyon olduk. Fenerin medya gücü yeni değil 2-3 hafta eğlensinler bakalım.. Sadece takımın biraz daha zamana ihtiyacı var sabırlı olmalıyız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Burda tek şansımız milli takım arası olacaktır. Birbirini daha iyi tanıyan oyuncular olacak , sakatlar dönecek. Olacak falcao veya başka transfer olur ise , Kayseri maçı kazanılır ise hava bize döner.

Ama hocanın istediği ve falcao olayı gerçekleşmez ise. Yönetim duramaz, takımda Selçuk, marcao, diagne çok eleştiri yer sezon boyunca. Sezon sonu şampiyonluk gelmez ve splde saçma sonuçlar olursa bizi 2 sene geri atar ve ffp bizi bitirir.

Birilerine ihale kalacaktı size kaldı Kadıköy'de galibiyetimizi engelleyen de Ali Palabıyık'ı da ödüllendirip göreve devam ettiriyorlar

malesef yönetim bu konuda da sınıfta kaldı.. 2 hakemin görevine son veriliyorsa fırat aydınus ali palabıyık halis özkahya ve hüseyin göcek için de açıklama yapmalıydı bizim yönetim..

Hoca bugün Falcao olmayacak gibi konusmadı mı ben mi yanlıs anladım.Apoda acıklama yapmadı zaten.Hala nasıl gelecek diyorlar

malesef yönetim bu konuda da sınıfta kaldı.. 2 hakemin görevine son veriliyorsa fırat aydınus ali palabıyık halis özkahya ve hüseyin göcek için de açıklama yapmalıydı bizim yönetim..
Bizim başkan diğer kulüp başkanlarının yanında ticari gelirlere bakılırsa küçük esnaf gibi kalıyor.Bu bile tepki koymasına ve yeterince etki göstermemesine sebep olabilir.

Fenerin son şampiyonluğunda deplasmanda son dk atarak kazandığı tam 4 mac var. Ve 12 puan yapıyor.

O sezonki kadrolariyla bu sene arasinda uçurum var. Siz yeterki takımımıza inanin arkadaşlar.

Hele böyle çoğu deplasmanin daha da zorlaştığı bir noktada çok bocalayacaklar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla işin doğrusu hocanın bugünkü açıklamalarından sonra bu takıma değil Falcao, Neymar da gelse pek bir şey değişmeyeceğini anladım. Bugünkü Konya maçının okunmasından hocanın kafasının çok başka yerlerde olduğu ortada. Keşke orada gerçek bir gazeteci olsaydı da kendisi sürekli Avrupa'daki bütçe eşitsizliğinden dem vururken Süper Lig'deki aynı marjda neden dandik Anadolu takımlarına karşı deplasman maçı kazamadığını sorsaydı hocaya. Hep bahane, hep bahane. O açıdan bu takıma belki top indirebilen bir pivot santrafor hariç bir eklemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hocanın şu oyun anlayışında anca o tip bir oyuncu şu oyun kalitesini bir milim yukarı çekebilir. O da olacaksa olur, olmayacaksa parayı çar çur edip yine Uefa'yla derde girmenin lüzumu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt