Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli maçında Ahmet'i aldık stopere tutmadı,bu maçta Selçuk u aldık orta sahaya tutmadı.Hazirlik maçında Ömer Bayram çok iyiydi orta sahada;bir de onu denesek,sanki olacak gibi.Linnes i de unutmamak gerekir sağ açık için.Hele eksik iken.En azından bundan sonra hangi değişiklikler yapılmayacağını, Seri nin altı numara olmadığını,yedek bir orta saha ihtiyacı olduğunu ve de Falcao nun elzem olduğunu öğrenmiş olduk.İlerisi için zaman varken doğru hamleler yapılırsa bu durum bizim için acil uyarı sisteminin devreye girmesi gibi yarar sağlayacaktır.Ancak Terim i dinleyince sanki motivasyonu yok,doymus gibi,fazla yatırım yapmayalım havasında.Hani tanimasak Şampiyonlar ligi iddiasından bile vazgeçmiş gibiydi dün.Unal Aysal ile çalıştığı iki yıldan sonraki havaya benziyor bu; bir yerden uçuk bir teklif almış da bana güvenip yatırım yapmayın edasindaydi.

Falcao’nun karısının taraftara verdiği cevap. Allah’ım sen aklımızı koru!

D873F595-3EB0-4B16-BCBB-AFFF6BCB309F.webp

falcao'nun karisinin gelmek istemesi neden bu kadar gaza getirdi ? adamin kendisi 'cimbombom' yazdi zaten, orada problem yok

problem monaco'da

Problem bizimkilerde şöyle düşün sen diagne’yi satmak istiyorsun ama birileri almak istemiyor adeta kapısında yatıyor, haliyle sen 10 isteyecekken aç alıcı görünce 15’den hatta 20’den açmaz mısın?

Şu monaco’yu boklamayı bırakın artık aynısı geçen sezon alan işinde de oldu kulübüne, menajerlere denmedik laf kalmadı, bizimkiler bu kadar bodoslama dalarsa tabi ki birileri daha fazla para kazanmak için bunu kullanacak.

Dün takım gole kadar iyiydi. Emre Mor yorumlarına katılmıyorum zamana ihtiyacı var. Emre Mor'un en büyük destekcilerindenim ama düzene alışması lazım. Geçen sene yeri geldiğinde Feg-Belhanda-Mariano o kanadı ilmik ilmik işlediği zamanlar vardı. iyi üçgenler kurabiliyorlardı. Dün ise Emre henüz o seviyede değil ne fiziksel olarak ne pozisyon bilgisi olarak Feg ile pozisyonları çok iç içe girdi. Adem girince oyun daha genişledi rahatladı. Nzonzi dün iyi gözüktü ama dünkü maç kesinlikle ölçü olamaz. Asıl ne olduğu zor bize karşı yüklenmeye çalışan takımlarda ortaya çıkacak. Ama dün basit oynadı şut pozisyonları oldu denemedi. Bence o da hazır değil. Seri pas alışverişleri iyi ama bu düzeyde o pozisyonda savunma yönü oldukça zayıf göründü. O da şut denemeyen biri. Çalım atıp adam eksiltme problemi var. Belli pas oyunu iyi ama yetmez CL'de. Babel harika transfer bence keşke yaşı daha genç olsaydı. Feghouli de hazır olmadığından tüm toplar onda toplandı başlarda aldı verdi verdi aldı yoruldu. Takım daha iyi seviyeye gelir ancak Selçuk ve Donk orta sahasından uzak durabilmek için bana göre 2 tane genç yetenekli dinamik orta saha transferi gerekiyor Falcao ile birlikte o zaman yerel ligde kolay kolay yenilmez.

Sarı-kırmızılı ekibin Radamel Falcao transferi için devreye giren son isim Cem Uzan oldu.

Falcao görüşmeleri çıkmaza doğru gitmeye başladı ve bu süreçte devreye isim Paris’te yaşayan Cem Uzan oldu.

Yönetime mesaj gönderen Uzan, Monaco’nun Rus başkanını ve sahibini tanıdığını ve Falcao’yu göndermek istemediğini söyledi. Bir dönem Galatasaray başkanlığına da aday olan Uzan’ın, ''İçiniz rahat olsun ben onu ikna ederim'' dediği de gelen bilgiler arasında.

(Fotospor)

Hayır tek rakip Fenerbahçe. TFF'nin başında Nihat Özdemir var unutuyorsunuz.
Bize karşı kırmızılar, penaltılar direk çıkacak. Çok zorlanacağız bu sene. Fenerbahçe ise haftada 1 maç yapıyor.
Başakşehir maçını kaybetmeleri gerekirsen 90+3 de kazanıyorlar. Biz ise elimizdeki maçı 90+6 da veriyoruz.
6. haftaya kadar form tutamazsak havlu atmamız olası lige.
Böyle lig başlangıçları çok olur, zamanında 7,8 galibiyet alanları çok gördük biz de dahil olmak üzere.Çogu ligi ilk üçte bitiremedi.Hele ki bizim gibi stoperlerin kasap olduğu,oynatmamaya dayalı bir ligde üç beş haftaya Muric'in felan ayağını kırıp ele verirler.O zaman anlarsınız ne demek istediğimi.

Sarı-kırmızılı ekibin Radamel Falcao transferi için devreye giren son isim Cem Uzan oldu.

Falcao görüşmeleri çıkmaza doğru gitmeye başladı ve bu süreçte devreye isim Paris’te yaşayan Cem Uzan oldu.

Yönetime mesaj gönderen Uzan, Monaco’nun Rus başkanını ve sahibini tanıdığını ve Falcao’yu göndermek istemediğini söyledi. Bir dönem Galatasaray başkanlığına da aday olan Uzan’ın, ''İçiniz rahat olsun ben onu ikna ederim'' dediği de gelen bilgiler arasında.

(Fotospor)
:red:

Takımda 3 tane yabancı bek var , ikisi seneye net gidecek 33 yaşlarında , biri yeni sözleşme imzaladı 27'li yaşlarda her iki beki de yedekliyor , dinamizm lazım atletizm lazım ama en formsuzları oynuyor , en oynaması gereken oyuna bile giremiyor.

Dün akşam bir çok kişi takım iyi ama bir şeyler eksik gibi yorumlar yapmış. Bana göre en büyük eksiklik çok fazla statik oyuncumuzun olması ve atletizm eksikliği, mevcut oyuncu profilleriyle yarışın içinde kalıp devre arası belki o eksikliği kapatabiliriz diye düşünüyorum.

bir hafta içinde çözemezsek devre arasında yarıştan kopmuş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt