Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Görüyorum ki

Ekli dosyalar

• 189B56C2-AA06-4204-B498-415EC44CE50B.webp
    189B56C2-AA06-4204-B498-415EC44CE50B.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 83
Korayin bize gelmeden CV'si Ahmetinkinden üstündü. Koray 18 yasinda U19 Bundesliga yerine 3. Ligde oynuyordu. Ahmet ayni yasindayken U19 Bundesliga oynuyordu tek.

U milli takimlarindada Koray daha basariliymis ve daha fazla mac yapmis. Geliyorsa umarim genede ondan basarili olur.

Profesyonelliklerine hayran olsamda linnes ve nagotomo ile yollarızı ayırıp 1 sol bek almalıyız mümkünse bu sefer devşirme olmayanından olsun artık soldan adam gibi orta açan birini görmek istiyorum

Linnes’ten Fatih Terim dahil olmak üzere be istiyorsunuz kardeşim? Deli misiniz?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Korayin bize gelmeden CV'si Ahmetinkinden üstündü. Koray 18 yasinda U19 Bundesliga yerine 3. Ligde oynuyordu. Ahmet ayni yasindayken U19 Bundesliga oynuyordu tek.

U milli takimlarindada Koray daha basariliymis ve daha fazla mac yapmis. Geliyorsa umarim genede ondan basarili olur.

Ben de tam bunu yazacaktım. İnşallah Koray Günter gibi çıkmaz.

3 Pas hatası var sadece Seri'nin. Takım oturunca daha rahat oynayacaktır.

Kesinlikle hele bir pozisyonda ceza sahasi hemen önünde sağ dan gelen topta tek pasla içeri havadan gönderdi orda falcao gibi çakal forvet olsa gol olurdu ee nolucaktı bu sefer mükemmel pas attı diye herkes ayakta alkışlıcaktı adamı ama diagne naptı orda geldi pas almaya ceza sahası dışına doğru adamın attığı top boşa gitti çok zekiceydi ışte bunlar biraz oyuncularin birbiri ile oynadıkça alışacakları şeyler bunun icinde biraz zaman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt