Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar bizim genc oyunculari niye tff 1.lige yollamiyor yav? Ordaki seviye agirmi geliyor saniyor bizim ekip?

5b0f4bff66a97c4350d6e81b

Ben 40 yaşındayım daha %99 diye bir olay ilk defa gördüm. Bunu söyleyip alamayınca hala aynı görevde kalan yöneticide görmemiştim oda olacak yakında. Bu açıklamayı kaç ülke gördü kaç ülkeye rezil olduk talip olduğumuz hangi star bizi kale alır artık oda başka bir mesele
Levent nazifoğlu da diarra için %99 bitti demişti.

Falcao muhabbeti yüzünden takım 2 maçta 5 puan bıraktı işin daha kötü kısmı olay hala çözülmüş değil.

Genç futbolcu alamıyoruz sorun orda. Hoca takımı gençleştirmek istiyor ama bonservis vermeden genç oyuncu alamıyon işte. Bonservissiz anca babel falcao gibi 33 yaş ve üstü adamları alabilirsin. Diğerleri desen zaten kiralık para olsa eminim hoca kanata da orta sahaya da beklere de marcao luyindama onyekuru gibi adamları aldırır taş gibi kadro kurardı ama ffp belası var işte. Bu Diagne denen beyin özürlüsü de gitmeyince her şey boka sardı işte. Hiçbir plan tutmadı.

Lronte düşünülmez mi. Türkiye liginde boyu ile her türlü iş yapar, hala boşta.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alırsan 3 yıllık sözleşme ister o yüzden hazirandan beri boşta. 3 yıl içinde de kimseye yollayamazsın. Fiziksel olarak da artık yürümeyi geçti durarak oynuyor. Alınması bi cinayet olur

Linnes i niye satmıyoruz madem oynamayacak oynamayı geç şener le alternatiflesin ce o bölge mariano nün oynadığı maçlar da kadroya bile alınmaz linnes max.20 maçta kadroda olur 10 küsürün de oynar belli yani gönül ister marianoyu satabilelim linnes kalsın ama linnesin talibi daha çok olur gibi satalım ffp de rahatlatır..

Hocanın konuşmasının 16.58-17.02 dakikalarında yarın bir açıklama yaparlar demesi be sonra ağzından kaçmışçasına toparlaması dünden beri düşünüyorum bir umut bugün bir açıklama gelebilir diye düşünüyorum

Bir günü daha boş boş yedik zaman geçiyor az kaldı bakalım nereye kadar oyalanacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt