Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu taraftar sadece dediki bizi ite köpeğe rezil etmeyin. Geri kalan her şey yönetimin kendi suçu. Kimse 99% yada homoerotik resimler beklemedi...

Ben hala marianoya takığım ya 2maçtır sürekli kendini ön liberoya atıp duruyor bu ben bittiğim bek yapamam başkası yapsın ne olur hareketidir.

Hoca ısrarla oynatıyor ne diyeyim allah mutlu mesut etsin oğlan olarak evine alsın ama şu takımdan uzak tutsun ne olur lan. Herif o kadar kendini kaybetmişki kimsenin olmadığı yere kafasını kaldırıp bakarak pas veriyor pası verdiği yerde orta sahanın ortası rakibin önünde kocaman bir ova var öküz falan otlatırsın.

Bizimkiler rest cekemez yalan konusuyorlar ya kedi gibi haber bekliyor bizimkiler.

En fazla falcao rest ceker o da kendisi icin 3-5m€ bonservis veremeyen klup icin rest cekmeyebilir

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi cebi bitti yeterki git bonservis istemiyoruzculara vermediğimiz 3-5 e kızıp gelmiyorsa gelmesin zaten paşam. Tamamen iş Falcao da. Daha medya da bırak resti gitmek istiyorum cümlesini duyamadık

Kadir çetinçalı şu YouTube videoda net yalan söylüyor.

Mimikleri ile net anlaşılıyor bu.

hala falzao mu beklionuz ciddili ??

lKpaQmb.gif

1508879881757.jpg
lmao.gif

sabirli olalim

koskoca 1 hafta var daha önümüzde

Falcao icin Fener araya girdi haberlerine inanmayin... Dotleri yemez oyle birseye. He olursada, o yali cocugunu gs taraftari ilk gordugu yerde agzini burnunu kirar.

Falcao kayseri maçında da sahada olmazsa puan farkı 8 olur. Takım da bu belirsizlikten etkileniyor

Falcao 98% mı oldu?
Yok 99.9 da takılmış ama 0.01 kalemin mürekkebi bittiği için imza atılamamış yana yakıla kalem arıyorlarmış. Kalemi sipariş vermişler kargo abi yetiştiremeyiz demişler. Bizimkiler en son kargoya sen nerdesin biz kalemi gelip elden alalım diyolarmış bakalım sonucu görücez tabi kalem yetişse bile arızalı çıkma ihtimali de var. Ya dalga geçer gibi oluyor da. Yüzde 99 luk ihtimalde imzaların atılmış olması gerekiyordu zaten

Yav su lig maclarini telafi ederizde bari takim sampiyonlarligine hazir olsada gruptan cikabilsek. Sampiyonlarliginin telafisi yok.

Bu taraftar sadece dediki bizi ite köpeğe rezil etmeyin. Geri kalan her şey yönetimin kendi suçu. Kimse 99% yada homoerotik resimler beklemedi...
Bu saatten sonra tek çare var o yönetim seçime gidecek liselilere daha fazla dayanamazlar en geç kasımda seçim var. Adam gibi ekip kurup gelsin devam etsinler, çalışan profesyonellere bişey demiyorum zaten +vermemizin sebebi şampiyonluk olup ş.liginden gelen para ve uefanın başabaş kuralı ama yönetim anlamında koca bir hiçler. Yönetici dediğin ekstra bir dokunuş yapar ne almayı biliyorlar ne satmayı menajerlerin önerisini gördükten sonra bende yaparım yöneticilik. Sponsor kaynağı yarat diyorsun 2 ay önce 10 tane teklif var diyor sonra daha yeni marka yaratan galatasaray liseli adamı buluyorlar.

Gelecek yönetimlerin hepsi aklını başına toplasınlar ne kadar başarılı olurlarsa olsunlar yalan yava yıkar. Adam gibi dünya üzerinde bağlantıları olan kişileri yönetimine almadıkları sürece bu döngü devam eder.

Seriye biraz daha baktım da bu adama fazla yukleniyor biraz.Hele bu beklerle bir bok yapamaz burda.Adam kafayı kaldırıyor kenarlarda iki tane durağan bek. Seri tam anlamı ile sistem oyuncusu
Orasi öylede topu alirken etrafini kontrol etmeden duruyor öyle. Her topuda arkadan gelen rakiplere kaptiriyor öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt