M.Sinan EMLİK
Sarı Üye
- 31 Ağustos 2017
- 963
- 905
- 693
Ne zaman sövebiliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemenNe zaman sövebiliyoruz
Kendi cebi bitti yeterki git bonservis istemiyoruzculara vermediğimiz 3-5 e kızıp gelmiyorsa gelmesin zaten paşam. Tamamen iş Falcao da. Daha medya da bırak resti gitmek istiyorum cümlesini duyamadıkBizimkiler rest cekemez yalan konusuyorlar ya kedi gibi haber bekliyor bizimkiler.
En fazla falcao rest ceker o da kendisi icin 3-5m€ bonservis veremeyen klup icin rest cekmeyebilir
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
küfür kısaltması kullanmak istiom
Yok 99.9 da takılmış ama 0.01 kalemin mürekkebi bittiği için imza atılamamış yana yakıla kalem arıyorlarmış. Kalemi sipariş vermişler kargo abi yetiştiremeyiz demişler. Bizimkiler en son kargoya sen nerdesin biz kalemi gelip elden alalım diyolarmış bakalım sonucu görücez tabi kalem yetişse bile arızalı çıkma ihtimali de var. Ya dalga geçer gibi oluyor da. Yüzde 99 luk ihtimalde imzaların atılmış olması gerekiyordu zatenFalcao 98% mı oldu?
Bu herifin fikrinin bir önemi yok.
Bu saatten sonra tek çare var o yönetim seçime gidecek liselilere daha fazla dayanamazlar en geç kasımda seçim var. Adam gibi ekip kurup gelsin devam etsinler, çalışan profesyonellere bişey demiyorum zaten +vermemizin sebebi şampiyonluk olup ş.liginden gelen para ve uefanın başabaş kuralı ama yönetim anlamında koca bir hiçler. Yönetici dediğin ekstra bir dokunuş yapar ne almayı biliyorlar ne satmayı menajerlerin önerisini gördükten sonra bende yaparım yöneticilik. Sponsor kaynağı yarat diyorsun 2 ay önce 10 tane teklif var diyor sonra daha yeni marka yaratan galatasaray liseli adamı buluyorlar.Bu taraftar sadece dediki bizi ite köpeğe rezil etmeyin. Geri kalan her şey yönetimin kendi suçu. Kimse 99% yada homoerotik resimler beklemedi...
Monacodan Galatasaraya cevap: Çokta fifiGalatasaray rest çekmiş Monaco'ya, ya verin ya da seneye bonservis olmadan alırız demiş.
Falcao'da ödemelerimi almam için Fifa'ya başvurmamı istemiyorsanız gidişime izin verin, ben defteri kapattım demiş.
Ajans1905
Orasi öylede topu alirken etrafini kontrol etmeden duruyor öyle. Her topuda arkadan gelen rakiplere kaptiriyor öyle.Seriye biraz daha baktım da bu adama fazla yukleniyor biraz.Hele bu beklerle bir bok yapamaz burda.Adam kafayı kaldırıyor kenarlarda iki tane durağan bek. Seri tam anlamı ile sistem oyuncusu