Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala çift forvet oynayacağımızı zannetmiyorum Belhanda'nın satılmayacağını da düşünüyorum, zaten elimizde 2 tane forvet var haydi oynayalım diyebileceğimiz bir iş değil bu

Diagne olacaksa o forvetlerden birisi diğeri inanılmaz çalışacak pres yapacak,top tutacak,sırtı dönük oynayabilecek gezgin olacak bir adam lazım hani Griezmann veya H.Son'u alacağız da benim mi haberim yok ?

Haydi diyelim Diagne gitti Falcao ve Babel ile oynayacağız bu da bence çok uyumlu forvet hattı olmaz ki Falcao'nun geleceğini de zannetmiyorum haydi Falcao-Babel forvet hattını oldurduk diyelim kanatları ne yapacağız ? Feghouli bu sistemin adamı değil sol da kim oynayacak zaten belli değil. Beklerimiz zaten 4-4-2 sistemini hayatta kaldırabilecek adamlar değiller Eboue gibi 2 tane bek bulacaksın da öyle oynayacaksın bu sistemi

Haydi onu da hallettik diyelim orta sahada Belhanda'nın yaptığı işi kime yaptıracağız ? beğenirsiniz beğenmezsiniz de bu takımda ince işleri deneyen ileriyi zorlayan tek merkez oyuncumuz Belhanda hataları olsa da onun yaptığı işi yapabilecek herhangi bir oyuncu yok şu anda takımda

Yani 4-4-2 oynayacaksak ona şimdi değil Mayıs ayında karar verip ona göre plan-program yapacaktık şimdi iyi/kötü bir kadro planlamamız varken haydi Belhanda gitsin çift forvet oynayalım demekle olmuyor bu iş

Bizim yapacağımız iş belli Falcao defterini kapatacağız Diagne'yi satamadığımızı kabul edip Yunus-Linnes-Donk gibi para edebilecek oyuncuları elden çıkarmaya çalışıp ekside olduğumuz dönemi artıya çıkarmaya bakacağız. Hı ondan sonra Mariano&Nagatomo olur da devre arasına kadar teklif gelir yollarımızı ayırabilirsek beklerimizi değiştirmeye çalışırız yoksa o da seneye yaza kalıyor ...

Bu adama bu meslekten nasıl para kazandırıyorlar ya

ülkede fanatizm tavan yapmış

primi bunlar yapıyor emre bol ercanlar feridun

bizde nevzat evren ali naci kadir rodop

ana akım medya bunalrın elinde dönüyor

çünkü insanlar da bunu talep ediyor

şurda bile insanlar takım şunu kötü yapıyor dediğinde duymadıkalrı hakaret kalmıyor kimsenin gerçeklere tahammülü yok

dolayısıyla adam talebe göre arzda bulunuyor

onun hedef kitlesi fener taraftarı berininki biz ötekinin ki bjk filan

Ahmet ercanlar ve feridun niğdelioglu, ali k.o.ç başkan olduktan sonra tv lere yerleştirilmiş tetikçilerdir

Falcao defterini kapattık diyin lan çok mu zor 2 ay sürüncemede bırakılır mı bir transfer, Gelmedi beceremedik diyin bu bile kafidir hem beceriksizlik hemde korkaklık var haliyle böyle aptalca bir durum oluşuyor.

Babel'in top class bir oyuncu olamamasının kariyerini Kasımpaşa-Al-Ain-Deportivo da filan sürdürmesinin sebebi oyundan kopuk olması veya saha içinde çok çalışkan olmamasıdır

Diagne zaten saha içinde tembel bir oyuncu onun yanına Babel'i ekleyeceğiz ve bir anda her şey hallolacak mı ?

Gençler 11 kişiyken 4 net pozisyona girdi ilkyarıda.gazisehir cok les,skor aldatmasın.goller de gençlerin 9 kisi kalmasindan ve savunmasinin hatalarından geldi.mertin yerine stoper almalilar

Falcao defterini kapattık diyin lan çok mu zor 2 ay sürüncemede bırakılır mı bir transfer, Gelmedi beceremedik diyin bu bile kafidir hem beceriksizlik hemde korkaklık var haliyle böyle aptalca bir durum oluşuyor.
su an albayrakın yerinde olsan nasıl bir acıklama yapardın

Falcao gelecekse de gelmeyecekse de bir açıklama yapılsın artık her türlü rahatlayacagim.içim sıkılıyor artık bu süreç baydı iyice

Babel'in top class bir oyuncu olamamasının kariyerini Kasımpaşa-Al-Ain-Deportivo da filan sürdürmesinin sebebi oyundan kopuk olması veya saha içinde çok çalışkan olmamasıdır

Diagne zaten saha içinde tembel bir oyuncu onun yanına Babel'i ekleyeceğiz ve bir anda her şey hallolacak mı ?

Babelmi çalışkan değil her idman sonrası kendi başına 1-2 saat çalışıyor baya adam kovalıyor takım savunmasında var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Babel maalesef yanlış transfer. Mutlaka sezon içerisinde asist, gol katkısı verecektir fakat diğer kanadın Feghouli ise kadro mühendisliği açısından Babel çok uyumsuz kaçıyor.
Ffp kısıtı varsa ve para yoksa Onyekuru tarzı bir kiralama yada Ozornwafor gibi bir scout transferi yapılmalıydı. Bu konuda hemfikirizdir sanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt