Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada uğur karakullukçu ve ali ecenin futbol yorumlarını bir tek benmi beğenmiyorum

hemen herkese gül dağıtan ali ile belhanda, diagne gibi adamları dünyanın en iyi oyuncusu sanan uğurun bu kadar popüler olması garip

emre özcan bunları her türlü döver

İkisi de at gözluğu ile yorumluyor futbolu.

Onemli olan kapali defansa karsi pozisyona girmek bizde dun girdik ama atamadik Kirmizi ksrttan sonra geri cekildik ama Adamlar 10 kisiye karsi bile pozisyona giremediki sans golu attilar yani sen ezbere konusmus oluyorsun suanda .10 kisi ile bile biz Babelle net pozisyona girdik adamlar giremedi

Galiba suan sende ezbere konusmus oluyorsun rengim ki kendi kalesi önünde kapanan takima karsi rahatca orta acabilirsen her halükarda dan dun bir yerden birsey olur. Ki Babelin gölü şans goluydu. Konyaspor oyuncusuna carpti. Ayni sans golunude biz yedik evet. 3 mactir bir Konyayi yenemiyorsa bu takım ben bunda oyun okuma hatasi veya kadro eksikligi ararim. Konyaspor gibi takimi evire cevire yenmen lazim 2 sene ust uste sampiyon olmus bir takim olarak. Hele ki evinde oynuyorsan. 70nci dakikada 10 kisi bahane olmamali. Ne yani, macin basında 10 kisi kalsak ozaman yenilecekmiydik? Buna gozmu yumacaktik Denizliye karsi oldugu gibi.

Yolla cagneyi 8-15 mil ne veriyorlarsa, sat belhandayi 7-12 ne veriyorlarsa, sat marianoyu 2ye, sat nagatomoyu 2 mile, gerekirse linnesi 5-6ya, muslerayi en sevdigim oyuncuyu 7 mile. Al sag bek sol bek kosan orta acabillen birileri, 1 tane yedek orta saha,1 tane kanat üst seviyede orta acabillen, golcude falcao ve iyi bir yedek 1 tanede defans. Yaslanan oyunculari hep satip genclestirmek lazim kadroyu. Biraz fazla istedim ama bunun yüzde 50si bile yeterdi

beceriksiz herifler kimseyi satamaz

Küme düşme korkusu yaşamak istiyorsan geçen sene fenerli olmuş olman gerekir. Böyle bir fantezi yok emin ol
Kocuk iyi kaleci musleradan sonra, yabanci siniri gelirse ilerde. Kocuk, emre mor, sener , form yakarsa emre akbaba, yunus akgün ve jimmy durmazi mecbur koyacaksin. Yine 1ci olursak hemen yabanci siniri gelir dedi demisti dersiniz. Biraz abbartim ama belli oyuncularin mecbur yollanmasi gerek. Cagne , belhanda, nagatomo, ömer bayram, ahmet calik ve selcuk

bu arada uğur karakullukçu ve ali ecenin futbol yorumlarını bir tek benmi beğenmiyorum

hemen herkese gül dağıtan ali ile belhanda, diagne gibi adamları dünyanın en iyi oyuncusu sanan uğurun bu kadar popüler olması garip

emre özcan bunları her türlü döver
Uğur çok boş yapıyor ya Ali’de çok takıntılı

Bakalim bugun bi hareketlilik olacak mi bisey kalmadi 7 gun kaldi transfer doneminin bitmesine yedek orta saha stoper ve forvet lazim isimiz zor.

Boyle dusunenler hem forum'da var hem de sosyal medya'da. Adam 2 macta 2 gol atti hemen yere goge sigdiramiyorlar.

Biz ise 30 gol atan oyuncuyu yerden yere vuruyoruz, degersizlestiriyoruz, arkasinda durmuyoruz.

Bravo (y)
Bu kadar erken konuşmak saçma değil mi diagne sezon sonu muriç ten daha fazla gol atmış olursa bu tipler ben futboldan anlamayan bir salağım ve GÖT oldum diyecek mi demeyecek tabii ki ahkam kesmeye devam edecek şeref yoksunları

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera, marcao, lyundama, nzonzi, seri, feguliden baska ilk 11de oynamayi hak eden oyuncumiz yok. Seriyi takima alisamadigi icin ekledim yoksa oda simdiye kadar renk vermedi

Galiba suan sende ezbere konusmus oluyorsun rengim ki kendi kalesi önünde kapanan takima karsi rahatca orta acabilirsen her halükarda dan dun bir yerden birsey olur. Ki Babelin gölü şans goluydu. Konyaspor oyuncusuna carpti. Ayni sans golunude biz yedik evet. 3 mactir bir Konyayi yenemiyorsa bu takım ben bunda oyun okuma hatasi veya kadro eksikligi ararim. Konyaspor gibi takimi evire cevire yenmen lazim 2 sene ust uste sampiyon olmus bir takim olarak. Hele ki evinde oynuyorsan. 70nci dakikada 10 kisi bahane olmamali. Ne yani, macin basında 10 kisi kalsak ozaman yenilecekmiydik? Buna gozmu yumacaktik Denizliye karsi oldugu gibi.
Yine ezbere konusuyorsun oynanan oyun ortada Egerki su kapanan takima karsi sahasina hapsidip pozisyon bulamasaydik ozaman haklisin diyebiliriz Evet Babelin golu Sans golu Ama girilen pozisyonlar 5 tane net pozisyona girmisiz 1 atmisiz Adamlarin 1 golu var pozisyonu yok buda demek oluyorki sansiz bir mac gecirdik .Diagne ilk yarida kacirdigi ikinci yarida onene dusen topu takip etmedi Ademin kafasi Falcao gibi 1 golcu bunlarin en az 2 yazardi zaten .Bana de ki cok pozisyon verdik pozisyona giremedik .Ama bunlarin hic biri olmadi aaaa mac 1-1 bitti kotuyuz demek maci radyodan dinlemek demek. NET golcu eksigimiz vardi son iki haftada bu kadsr basit.Ben Dunki mac hakkindan bahsediyorum sen gecmis Konya maclarini konusuyorsun .Eger sana gore kotu oynadiysak nasil iyi oynamaliyiz ligin ilk haftalari ve takim 10 kisi soylenildigi kadar kolay degil bu isler tempo sorunumuzun olduguda bi gercek zaten

Yalniz cift forvete dondugumuzde resmen mest oldum.Barcelona nin 433 u varsa bizim de 442 ekolumuz olmali,ona gore oyuncular tercih edilip alt yapida da bu sisteme gore oyuncu yetistirilmeli.Forvet hatti Diagne ve Adem olmasina ragmen cok zevkliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt