Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğrudur abi ama Adem biraz fazla geride oynadı gibi geldi bana. Neyse yedek için ligde iyi bir alternatif ama yedeğe doğrudan etki edebilecek bir hücum oyuncusu şart.
Bize 2 tane ust duzey forvet lazim aslinda.Falcao ve press yapan yipratan yeni Elmander lazim.

Neyin nöbetini tutuyorsunuz renktaşlarım :)
ahmet-gurleyen-of-germany-u20-celebrates-after-scoring-a-goa-during-picture-id1061816818

görün bakın albayrak piyasaya cıktıgı gün 32 dısını birden gösterecek muhtesem bir bahane ve yalan bulacak stattan kacması icin

emmim hastalında tansiyonum cıktı vs

bu adam böyle profesyonel islere vermıyeceksın bunu anlayamayan baskana ayrıca bravo.

Diagne nin kalacağını düşünüyorum. Süre çok az.

Falcao ve 1 stoper transferi olur.

Satış için adaylar: Linnes Nagatomo Belhanda Yunus

Klasik senaryo yaklaşıyor "Mitrioglundan gelen parayı FFP düşüyor sanıyorduk o yüzden forvet oyuncusu alacakken son anda UEFA 'dan mail geldi o para düşmüyor olduğunu söylediler bizde bunun farkına varıp ceza almamak adına hamle yapamadık hem böylelikle Galatasaray'a zarar vermemiş olduk" diye açıklama yapılmasına tam 6 gün var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Albayrak falcaoyu alırsa bir de çıkıp pişkin pişkin gülecek serum edebiyatı yapacak bizden teşekkür bekleyecek ona üzülüyorum

Bari scout transferi olsa dicem de malum eksideyiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diagne kalsada hoca bence oynatmaz dün açık açık tahtaya koydu istemiyorum adamı yönetim cözsün artık dedi

dünden sonra kalsa kimseye faydası olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt