Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş adam 16 penaltı kullandı yahu 16. Hiç kaçırmayıp, 2 tane de normal gol atsa bile gol kralı oluyordu varın siz düşünün.
Çok kötü oyuncu dün 15 dk koştu diye zoraki övülüyor.Top kontolü hava hakimiyeti falan sıfır yedekte bekler işte 1 sene,sonra 5-6 milyona satarız

Çok kötü oyuncu dün 15 dk koştu diye zoraki övülüyor.Top kontolü hava hakimiyeti falan sıfır yedekte bekler işte 1 sene,sonra 5-6 milyona satarız
Dediğin gibi zoraki övülüyor. Bence beğenen yok ama herkes kafa arkasındaki kimse gelmezse sezon bunlan geçecek düşüncesinden bu çıkmaza giriyor. Övim kendimi kabdırayım belki destek de çıkar keyfim biraz düzelir. Aksi ise sezona baştan umutsuz bakmak.

Nöbet nasıldı bugün kimleri aldık Berkay? Falcao kekosu geliyor mu?
cesares fln yazılmış almancı birini almışız arada göz ucuynan baktım sabahtan beri amerika açık izliom
ft istifra etmedi ama ondan eminim

he bi de falcua kızlarını arabaynan gezintiye çıkarmış o konuşuldu

Yalniz bu tolga cigerci bizdeyken son zamanlari baya lesti fenerde bu kadar oynamasi beni cok sasirtti dogrusu

Kafama sürekli takılan bir şey var falcaonun geldiğini farz edelim

Muslera-Mariano-Luyi-Marcao-Nagotomo-Nzonzi-Seri-Feghouli-Belhanda-Babel-Falcao kadromuzuda böyle farz edersek

Çok yaşlı bi takım oluyoruz bu beni açıkçası baya tedirgin eden bi durum sadece oyuncuların formları iyi yada kötü oynamamaları falan da değil artık yaşın verdiği doymuşluk ta var bazılarında belkide o yüzden sanki umursamama gibi durumlarda var gibi hatta bu ilerleyen maçlarda biraz başımızı ağrıtacak gibime geliyor hadi hayırlısı ( bunu 2 sene şampiyon olup kadrosuna tecrubeli yıldız falan filen diyip bir sürü 30 yaş üstü adam toplayan bjk yaşadı bi benzeri inşallah bizde olmaz )
Babel Soso Falcao Nzonzi bu saydıklarım kolay kolay doymaz hocam. Babel sezona çok hazır geldi. Umursamaz falan gözükebilir ama kupa için son dk’ya kadar mücadele eder bu adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt