Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 2.228
- 477
- 1.343
Salı sallanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA!!
Sıvacı: Falcao’ya söyleyelim de...
Bundan umutlanan varsa Allah akıl fikir versin derimBu şafak denen adam planlamıştır olayı.Hic umutlanmayin derim
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çöp m?Allah'ın çöpü medelden bile bonservis kazandılar fikret nasıl bir cakalsin kimi araya sokuyorsun arkadaş
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sıvacı mustafaNe demeiş abi sıvacı.. falcao gelirken mala yı getisin mi demiş.
çöp m?
medel bu hali ile 5 tane seri eder.
ayrıca stoper de oynayabiliyor.
gayette piyasası olan bir oyuncu idi ve kadrolarında ki en sert oyuncu idi.
salaklık ettiler göndererek.
bende bu şekilde düşünüyorum belki imza parası verilecekti ama sonradan bonservis olaya dahil oldu ve pahalı geldi bizimkilere.Falcao'daki problemin bonservis olduğuna pek inanmıyorum. Sıkıntı 5 milyon bonservis olsa Falcao 5 milyonu kulübüne öder bonservisini alır, biz de imza parası olarak geri verir bir şekilde hallederdik. Bu işin içinde net başka bir şeyler var ve transfer bence çoktan yattı.
Falcao'daki problemin bonservis olduğuna pek inanmıyorum. Sıkıntı 5 milyon bonservis olsa Falcao 5 milyonu kulübüne öder bonservisini alır, biz de imza parası olarak geri verir bir şekilde hallederdik. Bu işin içinde net başka bir şeyler var ve transfer bence çoktan yattı.
sıvacı mustafa
Dijon maçında 11 oynar gol atıp maçı kazanırlar kahraman olurbende bu şekilde düşünüyorum belki imza parası verilecekti ama sonradan bonservis olaya dahil oldu ve pahalı geldi bizimkilere.
Falcao kesin olarak ayrılır Monacodan. Bu kadar laf sözden sonra oynatmazlar onu orada.
mesajını edıtledım öylesıne takıldım ceza vermek ıstemıyorum rtaşne diyeyim şimdi sana recep desem hakaret mi olur ya da malumun ilanımı olur anlamadım.
2eylül türkiye saati ile 1 avrupa 24:00Şampiyonlar Ligi oyuncu listesi ne zaman songün.. boşverin 3 eylül ü
mesajını edıtledım öylesıne takıldım ceza vermek ıstemıyorum rtaş
Ne yazmısım sıvacı yazmısım mılletı duyum dıye kandırıp hala burda yazabilmen bile mucizeulan cezayı önce kendine ver. ve kendi yazdığınıda editle yoksa ceza meza dinlemem. çok ağır konuşurum.