Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
6 ay adem büyükle geçmesin
ciddi forvet adayı yoksa catne gitmesin
Falcao gelmese bile her türlü biri kiralanır ya.
Geçen seneki olaylar yaşanmaz diye umuyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 ay adem büyükle geçmesin
ciddi forvet adayı yoksa catne gitmesin
falcaoooo
emre moooooooor
diyenlere idari ceza işlemi uygulayabilirim
iyi forumlar
Herkes takip edip güveniyor buna. Kim bu
Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
·
48d
Falcao olayının en güzel tarafı.. Dünyadaki futbolla ilgili herkesin artık Galatasaray’dan haberi var. Fransa gazeteleri Falcao, G.Saray’a gitsin mi diye anket yapıyor. Kolombiya Tv’leri klip, İtalya’da hep manşet. “ kaplanı özgür bırak” Twitter da fenomen. G.Saray Türkiye ‘dir.
Normal gidişatta birinci cümleden sonra "yaşanmaz kesin" ile bitmesi lazım ikinci cümlenin ama bende de istem dışı seninki gibi bitiyorFalcao gelmese bile her türlü biri kiralanır ya.
Geçen seneki olaylar yaşanmaz diye umuyorum!
Onca avrupadaki maçları boşuna oynadık zaten
Ben hem açık hem de bek olarak oynayabilen bir sol bek sürprizi bekliyorum Fatih Hocamdan.sadece forvet bekliyoruz değil mi?
başka bir beklentimiz var mı?
Maddi açıdan falcaoyu karşılamak zorsa başta vazgeçecektik adamla anlaş cimbom vs yazdır mertle konuştur sonra maddi açıdan uymadı yemezlerTaraftar avrupa'da nasıl başarılı olabiliriz diye düşünüyor yönetim ligi alalım yeter diyor. Maddi olarak durumumuz belli diyor falcao gelmezse maddi sıkıntıları öne süreriz biter diyor. Yiyen var mı var haklı mı kendi çapında haklı. Türk yöneticileri Türk futbolu bu yapacak çok birşey yok.
Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
·
48d
Falcao olayının en güzel tarafı.. Dünyadaki futbolla ilgili herkesin artık Galatasaray’dan haberi var. Fransa gazeteleri Falcao, G.Saray’a gitsin mi diye anket yapıyor. Kolombiya Tv’leri klip, İtalya’da hep manşet. “ kaplanı özgür bırak” Twitter da fenomen. G.Saray Türkiye ‘dir.
Çok müthiş bir başarı gerçekten. Bu zırva ancak besiktas ve çapı takımlar için başarıdır. Böyle haber olmayacaksın o oyuncuyu alıp onunla kupa kazandığın zaman haber olacaksın
Süleyman Rodop
@SuleymanRodop
·
48d