Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bizim yada Monaco yöneticileri ne diyor diye bakmam. Ahmet Bulut ne diyor ona bakarim. Adam komisyon pesinde. Bu adama para yedirecek olmamizda baska bir dert.

Falcao - Erdinç olsa forvet hattı , Babel'de yedekler orayı.
Bu şekilde kanat için bir pırpır alabiliriz yabancı olarak.

o belki olabilir. Diagne satılırsa başka bir yabancı yerine Mevlüt iyi olur. Diagne satılmazsa gerek yok. Hücum hattının her yerinde oynayabilecek genç bir wonderkid gelebilir mesela 14.yabancı hakkı için.

Leonardo Jardim: Falcao sakatlıktan ötürü oynamıyor. Gitmek istiyor mu bilmiyorum ama sakatlığı geçip bizimle oynadığında motive olacaktır. Çünkü Falcao çok iyi profesyonel. Sakatlığı geçmediği için bu hafta da forma şansı bulamayacak.

Bu kadar sakatlık imkansız ayağı burkulmuş 3 güne geçer. Oynamak istemiyor işte gavat herif senin o dursun'a benzeyen suratını tokatlayayım

Harbi andırıyor ha

dursun özbek ile ilgili görsel sonucu

İlgili resim

Galatasaray, Atletico Madrid'in golcüsü Nikola Kalinic'i transfer etmek için harekete geçti. Oyuncuyla Lazio ve Roma da ilgileniyor (Tutto Mercato Web).

Galatasaray, Atletico Madrid'in golcüsü Nikola Kalinic'i transfer etmek için harekete geçti. Oyuncuyla Lazio ve Roma da ilgileniyor (Tutto Mercato Web).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt