Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay hakikaten Fatih hoca mı o?

Ben hocayı inançsız birisi sanıyordum.
ft.webp

o belki olabilir. Diagne satılırsa başka bir yabancı yerine Mevlüt iyi olur. Diagne satılmazsa gerek yok. Hücum hattının her yerinde oynayabilecek genç bir wonderkid gelebilir mesela 14.yabancı hakkı için.
Aynen öyle düşünüyorum bende.
Yeni bir Onyekuru lazım bize , aslında bu tip adamları bulmakta çok iyiyiz.
Bknz ; Bruma , Onyekuru ,rdrgues

Ya bir Allah'ın kulu Allah rızası için şu Abdürrahim Albayrak'a transfer nasıl yapılır açıklasın. Ya sözleşmesi bitmiş, boşta, bonservisi elinde oyuncu alacaksın. Ya da 1 yıl bile bir takımla sözleşmesi varsa o oyuncunun önce gidip kulübü ile anlaşacaksın. Kulübü ile anlaşmadan televizyonlarda çıkıp yüzde 99 anlaştık demiyeceksin. Etik değil biri size aynını yapsa ne yapardınız. Atıyorum Diagne'yi 10+3+2 milyon euro bonuslarla aldık adam bizden yılda 2 milyon euro kazanıyor ve 3 yıl daha sözleşmesi var. Monaco çıkıp Diagne ile anlaşsa sonra Diagne bize gelse bedava gitmek istiyorum diye ne yaparsınız? 15 milyon euro aldığın 3 yıllık sözleşmesi olan oyuncuyu bedava gönderir miydin?

bizimkiler kalinic'i monaco'ya artistlik yapmak için istiyorlar , vermezsen istediğin adamı alırım misali.

Arkadaşlar Kalinic'i Monaco istedi. Bizimkiler Monaco bize şekil yaptığı için Kalinic haberlerini servis ettirdiler , Kalinic'i istediğimiz vesaire yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt