Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Monaconun ilgilendiği forvet var mı kalinic dışında. İsterlerse kalinici 1 günde alırlar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He aynen Fenerbahçeliyim hemen belli olsun diye de konuma Kadıköy yazdım. Allah akıl fikir versin ne deyim. Kadıköy'de oturuyorum ne yazsaydım? Benim yazdıklarımda birşey yok senin yada başkasının hoşuna gidecek şeyler mi yazmak zorundayım?3 günlük üye için fazla heyecanlısın , konum kadıköy , hoca için inançsız biri yazmıştın önceki yorumların birinde , çok belli ediyorsun yapma.
g.t kadar şehir değil g.t kadar ülke monaco ayrı bir ülke içte ayrı dışta fransaya bağlı
Bana laf etceğine Adrien Silva ile Andre Silva'nın farklı oyuncular olduğunu öğren.Monaco forvet çiftliği mi kuruyor nedir bu
He aynen Fenerbahçeliyim hemen belli olsun diye de konuma Kadıköy yazdım. Allah akıl fikir versin ne deyim. Kadıköy'de oturuyorum ne yazsaydım? Benim yazdıklarımda birşey yok senin yada başkasının hoşuna gidecek şeyler mi yazmak zorundayım?
Ayrıca hocaya kötü bir şey demedim ben öyle sanıyordum dedim. Dün hocaya burada millet laf ederken ben tam tersi şeyler yazdım. Hocayı burada en fazla seven kişi ben olabilirim.
cagneyi de satip adem babelle sezona girecegiz gibi duruyor. kanatta jimmy durmaz banko oynar artik.Monaco forvet çiftliği mi kuruyor nedir bu
bunlar kimseyi ilgilendirmezFatih Terim'in inançsız olduğunu da kim nereden çıkarttı? Adam bugün cuma namazı kıldı. Bu forumda onlarca üyenin arasında kaç kişi cuma namazı kıldı. toplasan bir elin parmaklarını geçmez.
Abi bak. Gergin üzgünüm öncelikle yanlış bir şey yazıyorsam özür dilerim.Adam antremana çıktı diye transfer yattı yazıyorsun , bu iş olmuyacak yazsan neyse daha nedir ne değildir bilmeden ahkam kesiyorsun sözleşmesi olan bir topçu antremana nasıl çıkmıyacak keyfi olarak ?
Marcao atar bence o eli şuanMonaco presnsesi yok mu Diagne bi el atsın olaya
Bana laf etceğine Adrien Silva ile Andre Silva'nın farklı oyuncular olduğunu öğren.
Bel ağrısı olan belhanda kaç gündür antrenman yapmıyor.Ya koşmayan, terlemeyen,yere yatmayı bırak bir ara pas bir şut çekmemiş adamda nasıl bel ağrısı ur.Diagneden bile önce bu faydasız bir an evvel gönderilmelidir.