Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Monaco ulan Jardim ne çamur çıktınız be kardeşim salın artık şu Falcao'yu gitmek isteyeni zorla tutmak da neyin nesi

3 günlük üye için fazla heyecanlısın , konum kadıköy , hoca için inançsız biri yazmıştın önceki yorumların birinde , çok belli ediyorsun yapma.
He aynen Fenerbahçeliyim hemen belli olsun diye de konuma Kadıköy yazdım. Allah akıl fikir versin ne deyim. Kadıköy'de oturuyorum ne yazsaydım? Benim yazdıklarımda birşey yok senin yada başkasının hoşuna gidecek şeyler mi yazmak zorundayım?

Ayrıca hocaya kötü bir şey demedim ben öyle sanıyordum dedim. Dün hocaya burada millet laf ederken ben tam tersi şeyler yazdım. Hocayı burada en fazla seven kişi ben olabilirim.

He aynen Fenerbahçeliyim hemen belli olsun diye de konuma Kadıköy yazdım. Allah akıl fikir versin ne deyim. Kadıköy'de oturuyorum ne yazsaydım? Benim yazdıklarımda birşey yok senin yada başkasının hoşuna gidecek şeyler mi yazmak zorundayım?

Ayrıca hocaya kötü bir şey demedim ben öyle sanıyordum dedim. Dün hocaya burada millet laf ederken ben tam tersi şeyler yazdım. Hocayı burada en fazla seven kişi ben olabilirim.

Adam antremana çıktı diye transfer yattı yazıyorsun , bu iş olmuyacak yazsan neyse daha nedir ne değildir bilmeden ahkam kesiyorsun sözleşmesi olan bir topçu antremana nasıl çıkmıyacak keyfi olarak ?

Fatih Terim'in inançsız olduğunu da kim nereden çıkarttı? Adam bugün cuma namazındaydı. Bu forumda onlarca üyenin arasında kaç kişi cuma namazı kıldı. toplasan bir elin parmaklarını geçmez.

Monaco forvet aramıyordur. Ne forveti ya, adamların elinde falcao gitse bile forvet bolluğu var. Orta saha ve stoper alırlar. Boşa uzattık olayi, hızlı bir forvet kiralayalım bir an önce.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam antremana çıktı diye transfer yattı yazıyorsun , bu iş olmuyacak yazsan neyse daha nedir ne değildir bilmeden ahkam kesiyorsun sözleşmesi olan bir topçu antremana nasıl çıkmıyacak keyfi olarak ?
Abi bak. Gergin üzgünüm öncelikle yanlış bir şey yazıyorsam özür dilerim.

Ben antrenmana çıkmasından çok başkanlarının ve hocalarının açıklamaları üstünden yürüdüm. Bu adamlar kalacak maçlara çıkacak diyor. İşkembeden sallayacaklarını sanmıyorum.

Vasfi Vural Transfer Nöbeti > Haldun Üstünel Transfer Nöbeti

Bel ağrısı olan belhanda kaç gündür antrenman yapmıyor.Ya koşmayan, terlemeyen,yere yatmayı bırak bir ara pas bir şut çekmemiş adamda nasıl bel ağrısı ur.Diagneden bile önce bu faydasız bir an evvel gönderilmelidir.

su takimda antrenmandan kacacak son insan herhalde. pek cok yerden vurulabilir de en sacmasi bu muhtemelen. gerci diagne ile mukayese etmekten yine daha normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt