Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda çok belli gidici

Konya maçinda Soso veya Jimmy 10 numara Emre Amore sag kanatta baslayacaktir

Falcao gelmedikçe millet gerildi. Son 10 gün daha çok tartışma çıkar bu forumda. Falcao gelirse her şey tekrardan güllük gülistanlık olur.

Son günlerde forum ahalisi

804.webp

Belhanda oynamayacaksa Feghouli oynasın onun yerinde. Ben Jimmy'i 10 numarada beğenmiyorum, sol açıkta ise hiç beğenmiyorum. Bize hızlı kanat lazım Emre Mor ilk 11 başlamalı bence. Nzonzi - Seri - Feghouli orta sahası ve önlerinde E.Mor - Diagne - Babel 3'lüsü böyle olmalı.

Bence Jimmy'den çok güzel 8 numara olur. Saha görüşü bayağı iyi ve dripling özelliği de mevcut.
Seri'yi yedekler. Belhanda'yi yedekler, hatta sol kanatta Babel'i dahi yedekler.
Bayağı iyi joker bir transfer oldu kendisi.

ya bırakın bu Falcao işini batshuayiyi chelsea kiralık listesine koymuş beşiktaş anlaşmış ama batshuayi istemiyormuş biz istersek şampiyonlar ligi faktörü var kesin gelir alın gelin yemişim monakoyu da falcaoyu da
Aklın yolu bir. Daha önce de söylemiştim, Falcao' ya 6-7 den 2-3 yıllık sözleşme vermek yerine kiralama yöntemiyle iyi bir forvet almak daha mantıklı iş olur ve başından beri de aklımdaki ilk isim Batshuayi idi. Hele Nzonzi gibi 2. yıl kiralama opsiyonu da alınabilirse dadından yinmez...

Bu defa Özgün Koyutürk de işin içinde..

Mendes, Özgün, Bulut menejerler voltranını oluşturdular. Bu parseyi yemeden bırakırlar mı. Falcao 29 30 larda olsa anlarım. Adam 33 34 üne gelmiş. Bir daha böyle büyük fırsat çıkmaz mendes ve ekibi için. Transfer hala yatar diyenler var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt