- 22 Ağustos 2010
- 33.077
- 37.985
- 3.033
"Eski Açık Sarı Desene"ye mi gitmiş reis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aponun boynunu astigi dogrudur.Bu işte adam bu satten sonra olmaz bu iş boylarını aşar diyor.
![]()
''Falcao transferi bu saatten sonra olmaz'' | NTVSpor
Spor dünyasında yaşanan son dakika gelişmeler, spor haberleri, transfer haberleri, takım kadroları, fikstürler ve puan durumlarını NTVSpor ile takip edin.www.ntvspor.net
3-1 yenilirizgoztepe bugun neyapar renkdas. insallah istanbulun havasi carpmaz
Bu sezon yapılan en iyi transfer oylamasında aşağıdaki isimlerden ben oyumu Sortloth ve Muriç için kullanıyorum. Falcao gelirse 1.liğe geçer.
Nzonzi
Seri
Emre Mor
Vedat Muriç
Max Kruse
Sorloth
Sturridge
sende meraklisin 3 un 1 ini almaya ha. kume mi dumek istiyorsun. azicik takimina guven. eren gibi hulk stilinde forvetiniz var3-1 yeniliriz
Neden hep olumsuz bakıyorsunuz ?Fatih hocam bir aralar tetteh'e takmıştı izledik acaba neyini beğendi.Fatih hoca bu transfer döneminde listesinde sizce kimler vardı.Hocanin bazı istediği topçular hikaye.
adam monacoya sittir cekiyor resmen. yuzsuz baskani ve hocasi futbolcumuzu esir tutuyor.
Serkan Korkmaz
@serkan_korkmaz
·
51d
Monaco; Falcao antrenmanlara başladı Falcao; Ağrılarım nedeniyle Nimes maçında oynayamayacağım (
@Ligue1Conforama
)
Kardeşim benim haksız mıyım geçen sene tetteh dedi kaç kere adamı izledik bitik,diagne mitroglu alınana kadar Scout şefimiz bir adam bulamamak.Hoca bu sene kimleri istedi listede kimler var.Kabul edelim ki scout ekibi yardımcı hocalar hepsi sıfır.Zeki çelik ,mert çetin bir tane adam ya adem büyük, Semih Kaya,mugdat,Jimmy bunlarmi calisma.Neden hep olumsuz bakıyorsunuz ?
Gerçekten merakımdan soruyorum.
hızlı kanat için önerin var mı
tarihte bundan daha güçlü kaç kere kadro kurduk bilmiyorum
bu bile yetmeyecekse bilemiyorum
neyse bu falcao işi olmazsa zaten yeterince mağduriyet imkanı doğacaktır
umarım gelir de rahat ederiz hepimiz
hani maçta kastı terledi ki.belhanda'nın son maç asla kasmaması , iki gündür idmanlara çıkmaması aşırı tuhaf