Sinan Dogan
Kırmızı Üye
- 20 Ocak 2010
- 1.338
- 453
- 1.653
Bu pizza olayi falcao istahimi kacirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray kulübünün yönetiminin pazarlama konusunda çok eksikleri var. Futbolcusunu pazarlayamıyor, markasını pazarlayamıyor, ürünlerini pazarlayamıyor vs vs diye sayılır gider bu.Ben gs yönetiminde degil ama yazdiklarinizin ne kadar saçma ve gerçeklikten kabul olduğunu söylüyorum.
Yetki istiyorsun ya atalım mail sözleşme yapsınlar senle
Yok abi iste adamlar mal mi yoksa pizzaciyla anlaşsın yok iste yokYav hocam ne anlatıyorsun acaba? Şu ülkede Galatasaray'a 4 milyon verecek adam mı yok? Hani dersin ki pizzacı 4 verdi ama prestij için biz 3'e meyhaneci kabul ettik. O da yok ortada?
Siz pazarlayın iste, boyle yazmak kolay şirketlerin ceo cfo pazarlama müdürleri gs o kadar büyük görmüyor ayrıca ülkede kimsenin kabul etmediği bir kriz varGalatasaray kulübünün yönetiminin pazarlama konusunda çok eksikleri var. Futbolcusunu pazarlayamıyor, markasını pazarlayamıyor, ürünlerini pazarlayamıyor vs vs diye sayılır gider bu.
Diagne'yi 9 milyona bile satamayan adamlar bulamaz. Yok değil.Yok abi iste adamlar mal mi yoksa pizzaciyla anlaşsın yok iste yok
18 milyon tl deniyor. THY de avrupa için sponsorluğa devam edecek. O da 20 milyon tl verecekmiş abiYeni gördum. Terra pizza nedir? Ilk defa duyuyorum. Nekadar para alacaz?
Yerli firmalardan yüksek para almak çok zor bence. Hem TL ile kazanıyorlar hem de ülke şartları dolayısıylaYeni gördum. Terra pizza nedir? Ilk defa duyuyorum. Nekadar para alacaz?
Bunu beklerken
Bu geldi
![]()