Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
twitterı olan biri yusuf gunay ağabeye bi sorsun basgan göğsemi kolamı nereye bu sponsor dıye

webaslanda

İşte Galatasaray'dan yapılan açıklama:

"Profesyonel Futbolcumuz Valentine James Ozornwafor'un 2019-2020 futbol sezonu sonuna kadar Union Deportiva Almeria Kulübü'ne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Union Deportiva Almeria Kulübü, Şirketimize 2019-2020 sezonu için net 200.000 Euro geçici transfer ücreti ödeyecek olup 31.05.2020 tarihine kadar net 1.850.000 Euro transfer bedeli ile oyuncuyu satın alma opsiyonuna sahiptir.

Yapılan anlaşmaya göre Union Deportiva Almeria Kulübü satın alma opsiyonunu kullanır ve ileride oyuncunun satışını
gerçekleştirirse, satış karının %20'sini Şirketimize ödeyecektir.

Rodop jardim ile comolli arkadaş onun sözüyle jardim sorun çıkartıyor diyor katıksız bir fener düşmanıyım ben bile inanmadım yönetim bunlara gerek yok çık adam akıllı açıkla bu iş olmadı diye..

rodopa göre jardimin keyfine kaldık. adam yok dese falcao monacoda kalıyor.Bence yattı bu transfer.Jardim niye bıraksın ki yıldız golculerini ?

Rodop jardim ile comolli arkadaş onun sözüyle jardim sorun çıkartıyor diyor katıksız bir fener düşmanıyım ben bile inanmadım yönetim bunlara gerek yok çık adam akıllı açıkla bu iş olmadı diye..

ben inanıyorum.. monaco 2 senedir falcaoyu göndermeye çalışıyordu..birden tavır değiştirdi.mutlaka birileri araya girdi ..örneğin şöyle denilmiş olabilir monacoya.. falcaoyu Galatasayara satmayın 3- 5 milyon euro el altından verelim diye.. bu transferde kesinlikle birşeyler dönüyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt