Erkan Eryürek
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.080
- 115
- 1.333
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buyuk firmalarda calismis biri olarak soyluyorum,ulkenin ekonomik problemleri neticesinde firmalar birakin sponsorlugu vs.anahtarlik bile yaptirmiyorlar.şikecilerin formalarina bi bakin sponsorlarin tamami Ali koc un firmalari.Ekonomi rezil beyler.şukredin sponsor bulunulmuş.markaya logoya takilmayin
Öncelikle iyi kötü bir plan dahilinde transferler ilerliyor ( Falcao konusu kötü yönetildi hak veriyorum) ama para harcamadan bence iyi transferler yaptık.
FFP 2 yıl daha sürecek bildiğiniz gibi önümüzdeki 2 yıl için oyuncu almamız için seneye satacak oyuncular lazım
Seneye satabileceğimiz oyuncular luyindama marcao belhanda diagne linnes feghouli olarak gözüküyor. Bunlardan feghouli ve luyindama nın satılacağı ı düşünmüyorum zaten oyuncu alamıyoruz kalitesi iyi oyuncuları bırakmamak akıllıca olacaktır.
Diagne marcao belhanda ve linnes seneye yaz dönemi için satış adayları
Ben bunlardan diagne belhanda ve linnes in seneye satılacağını düşünüyorum.
Artık bu yıl bence oyuncu satışı olmayacak çünkü satıştan gelen parayla alıp seneye satabileceğimiz oyuncu kalmadı gibi bişey o yüzden satış muhtemelen olmayacak.
Forvet için ise Falcao gelmeyecekse muhtemelen daha alt klasmandan bir oyuncu gelecek haftaya cumaya kadar bekleyeceğiz.
Ayrıca bir tanede stoper alacağınız genç olacağını düşünüyorum.
Falcao ile ilgili tam detayları bilmiyoruz. Ama Falcao gerçekten gelmek istiyor ve monaco bırakmıyorsa ve bunlara rağmen getirebilirsek ben Falcao dan daha üst düzey bir performans bekliyorum. Daha hırslı olacağını düşünüyorum.
Olur mu hiç, demeseydin keşke?!..Hiç alakasız pozisyonlarda rakip oyuncuları taciz etmesi gibi direkt kartlık davranışlarını 'yiğitlik-erkeklik vs' diye pazarlamaya çalışanların (Başka pek bir marifeti yok zaten!) bulunduğu ve prim yaptığı bir platform burası, maalesef...Ljaic bizim belhanda dan iyi değil mi sizce ?
Peki ts vestel , bjk vodafone'nun sponsorluğu uzatmasına ne diyorsun ?
Tamam kriz var da bu kriz çoğunlukta halkı etkiliyor.
Ben Falcao gelirse alacağım diyordum dayanamadım Nzonzi sonrası 4ekran aldım valla umarım minimum stresle geçer sezonAyda 55 tl diyor bütün maçlara 4 ekran düşünüyorum ben tv de
kadromuz hep gelsin en kötü yedek olur zihniyetiyle alinmis topcularla dolu. bizi mariano ve nagatomoya mahkum eden, onyekurunun yerine babeli transfer eden, elindeki forveti hayata küstürüp 3 aydir 33 yasindaki bir forveti bile transfer edemeyen kapasitesiz bir yönetim var.Donk giderse Poko yerini doldurabilir gibi ucuza bedava gelecek ise gelsin yedek de oturur