Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel bir şekilde durumu açıklayan renkdaslarima teşekkür ederim anladim durumu geçte olsa. yanlız su bir gerçek ki finansal açıdan avrupa kulüplerini yakalamayi birak yaklaşmamız bile imkansiz. ne gelirlerimiz avrupa takımlarının seviyesinde nede avrupadaki gibi şerefli rakiplerle kapışıyoruz nede burdaki gibi şerefsiz federasyonlari var. bok çukurunda debelenip duruyoruz.

Şu Falcao bizim sonumuz olacak. Gidin kalan sürede bi santrafor kiralayın, en azından bir tane bek alın. Lige Diagne ile devam edersek bu sezon şampiyonluk daha da zor olacak. Burak, Sturridge, Sorloth, Vedat hepsi Diagne kazmasından kat kat üstün futbolcular.

Milan herkesi satıyor. Bize de bir Andre Silva gönderseler.

muslera
xxx luyindama marcao xxx
nzonzi seri
xxx feghouli xxx
xxx

su takima hala 5 transfer gerekliyse kimse iyi dönem gecirdik demesin. resmen kalite sorunumuz var.​

Renktaş ben artık bu beceriksizlikleri normal karşılıyorum.
Galatasarayda başkan olmak kadar kolay bir iş yoktur.
istediğin kadar beceriksiz ol, yetersiz ol hiç bir şekilde sıkıntı olmaz.
10 transferden araya 2 tane kaliteli oyuncuyu sığdır senden iyisi yok.

Transfer dönemlerini doğru bir şekilde geçirsek bu takım uçacak..
Ama bunu senelerden beri beceremiyoruz.İnanılır gibi değil.İnanılmaz fırsatları tepiyoruz.

Senelerden beri bu klüp kendi kendisini yönetiyor.Başkan ve yöneticilerin hiçbir halt yediği yok.

Belhanda sakat.Pazar gunu selçuk oynar.

Renktaş ben artık bu beceriksizlikleri normal karşılıyorum.
Galatasarayda başkan olmak kadar kolay bir iş yoktur.
istediğin kadar beceriksiz ol, yetersiz ol hiç bir şekilde sıkıntı olmaz.
10 transferden araya 2 tane kaliteli oyuncuyu sığdır senden iyisi yok.

Transfer dönemlerini doğru bir şekilde geçirsek bu takım uçacak..
Ama bunu senelerden beri beceremiyoruz.İnanılır gibi değil.İnanılmaz fırsatları tepiyoruz.

Senelerden beri bu klüp kendi kendisini yönetiyor.Başkan ve yöneticilerin hiçbir halt yediği yok.
bu rezil rüsva ligde formamizla ve 1-2 özel oyuncuyla götürdük hep isi. feghouli, onyekuru gibi.. yoksa hala ayni kalitesiz takimiz maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt