Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman daha kötü

ortada hiç bir şey yokken donka linnese verilen paralar diagneye ödenen bonservis sadece galatasaray zarar görsün diye yapılmış demektir

Yahu ben sizi anlamıyorum. 10 yapılan doğru iş varsa 3 de kötü iş vardır. Bu yağlayıp balladığımız avrupa kulüplerinde de böyle.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hoca bu kolpacı tiplere cezayı veriyor peki buraya siteyen neden tasınıyor bunların haberleri

bu muhabirlerin cogu galatasaraylı bile degil

gün icinde gördüm halil özer gibi fenerlilerin haberlerini buraya tasıyanla var

küfür yemek zevkmi veriyor söyleyin bilelim ?

galatasaray'ın transfer komitesi

• menajerler tarafından ayakta uyutuldukları, sürekli kandırıldıkları söylenmektedir. iddialar şunlar;

- sözleşmesi biten ryan donk’a galatasaray yıllık 1 milyon euro önermiştir. menajeri arap yarımadasından kağıt üstünde 2,5 milyon euro’luk teklif getirir. oyuncunun galatasaray’da kalmak istediğini söyleyerek pazarlıkla 1’9 milyon euro’luk kontrat alır. 2,5 milyon euro’luk teklif ise menajerin yakın olduğu arap kulüplerinden birinden kağıt üstünde alınmıştır.

- badou ndiaye bedava kiralanacakken fenerbahçe’den kağıt üstünde gelen teklif sebebiyle 750 bin euro kiralama ücreti verilmiştir.

- martin linnes için de benzer bir yöntem izleyen menajerler beşiktaş’tan 1,8 milyon euro’luk teklif aldıklarını söylerler. bjk linnes’i gerçekten istiyor muydu bu bilinmiyor ama menajerin iyi kontrat kopardığı bir gerçek.

- mbaye diagne konusunda bizimkiler kasımpaşa’ya gittiğinde abdürrahim beyin yakın arkadaşı olan kasımpaşalı zat çekmecesinden 13 milyon euro’luk teklif çıkarır. ama ne hikmetse bu teklife rağmen kadro dışı bırakılan oyuncu satılmamıştır. kasımpaşa’da 800 bin euro kazanan diagne de aynı teklifte kendisine 3 milyon euro’luk kontrat teklifi geldiğini belirterek 2,5 milyon euro’yu bizden kopartır.

duyduklarım bunlar. ne kadarı doğru bilmiyorum ama hiç yalanmış gibi gözükmüyor.
    24 Ağustos 2019 00:06 · hrrykwllmm
Aysal doneminde de batmistik menajerlere. Bu donemde de batmis gorunuyoruz. Yazık şu rakamlara bak

Her sene La Liga’nın alt sıra takımları Amerika’da Asya’da yaz kampı yapıyor. Orada maç yaparak hem takım bilinirliği kazanıyorlar hem de sponsor desteği sağlıyorlar. Diyeceksiniz ki onların yayın gelirleri şöyle böyle... Abi Getafe Levante dediğin takımlardan 3 kişi sayamazsın senin takımında en kötü Japon Nagotomo var. Git Japonya’da Vissel Kobe ile maç yap. Onlarda Podolski bizde Nagotomo var ortak yönümüz var. Orada maç yap hem Japonların hepsi tamamiyle senin takımını tanısın hem oradan taraftar kazan belki sponsor bulursun. Hiç mi bunlar düşünülmüyor. Niye her sene Avusturya’ya gidip boş statlarda maç yapıyoruz. Kulübü hiç pazarlayamıyoruz.

Bu samatta da costu. Bosuna Falcaoya yuklenip adamdan olduk

hoca bu kolpacı tiplere cezayı veriyor peki buraya siteyen neden tasınıyor bunların haberleri

bu muhabirlerin cogu galatasaraylı bile degil

gün icinde gördüm halil özer gibi fenerlilerin haberlerini buraya tasıyanla var

küfür yemek zevkmi veriyor söyleyin bilelim ?

halil özer haberi falan yine iyi birader

gündüz tayfasında lequipe'ten diye yalan paylaşanlar bile var.olmayan haberi son dakika diye geçiyor herifin biri forumda.

erman dogru söylüyor aslında yorumcuları mahkemeye ver ortalıgı pisleten onlar demeye getiriyor yalanda degil

Trabzon bu sene sağlam geliyor. Yine bu hafta şikeciler kazanırsa özgüven bulup, havaya girmeleri çok olası. Yönetim, yapmadığı-yapamadığı transferlerden ötürü her şeye rağmen yine hocaya bel bağlarsa patlamamız çok olası. Son hafta çok iyi değerlendirilmeli, şakası kalmadı bu işin. Bu kadar pervasızlık, ciddiyetsizlik olmaz yahu. Çıkın olmadıysa da adam gibi Falcao işi Monaco'nun şerefsizliğinden ötürü yattı diyip taraftarı bu girdaptan kurtarın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt