Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guarin boştaymış. Bir ara baya hastasıydım kendisinin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray ın 13 milyon eurosunu bir çırpıda boş bir futbolcuya veren ve arkadaşının servetine servet katan bir yöneticiye hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasarayda

Alınmasaydı ve şampiyon olmasaydık ;

Devre arasında en azından verip alsaydın 12 milyon euro, zaten o rakam da boşa gitti, şimdi 35-40 milyon euro CL gelirinden mahrum olmazdık. Bizi forvetsiz şampiyonluktan eden yönetime hesap soracak bir babayiğit yok mu Galatasaray'da? :mad:

Bu arada; yönetimden birilerinin arkadaşlarının servetine servet katmak için bilerek, isteyerek Galatasaray'ın parasının peşkeş çekildiğini iddia edenler bunları ispatlamazlarsa haysiyetsiz, onursuz ve şerefsiz insanlardır. Eksiksiz ve tamamı olacak şekilde. Haysiyetsiz ve şerefsiz olmadıklarına eminim. İftira atacak kadar onursuz da değildirler diye düşünüyorum. Elinizdeki belgelerle en kısa zamanda mahkemeye gidip bunu ispatlayacak kadar sözünüzün eri bir babayiğit olduğunuzu göstermeniz de Galatasaray'ımızın hayrına olacaktır.Bu tip iddialarda bulunan herkesin ne kadar onurlu birer insan olduklarını bilerek her birini destekliyorum.

Memleket muz cumhuriyeti sanarak gaza gelmeyin çok. Bin iyli dimik istimidim izir dilirim derken bulursunuz kendinizi.

Falcaoyu beklemenin heyecanı da buyusu de bozuldu malesef. Bu sureci yoneten zatlar cıkıp anlatmalı neydi ne oldu

yav versen ne olur ? aha feridun nigdelioglu hala trt'de.Turgay geri dönmus.

onlarla ilgili calısma yapılmadı ki sadece taraftar baskısı oldu bisüre ekrandan uzaklastırdılar okadar

cıksın baskan götü yiyorsa medya önünde kardesim bu adamlar gs düsmanlıgı yapıyor bunlar yayına cıktıgı sürece bizden haber alamazsınız desin

yani bu işlerle hoca taraftar degil bizzat kulüp ugrasır ama yönetim bu konularla ilgilenmiyor bile hocaya saldırıyorlar hoca yanıtını kendi veriyor

Falcao transferinin patlamasından sonraki gün
A.Albayrak Turgay Ciner den Koitayi ister

Benjamin tetteh i alır KAPatiriz transferi.
1566596459935.webp

Abdurrahim Albayrak koskoca takımı mahalle takımına çevirdi . Falcao gelmezse de gelirse de defol git kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt