Onur Meraş
Parçalı Üye
- 24 Ocak 2019
- 3.297
- 2.715
- 648
Diagne Mevlut hücum hattı mi oldukça ürkütücü..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yağlı suratını eşekler tepsin emiDursun Özbek, kendisine hiçbir ödememe yapılmaması gerekçesiyle Galatasaray Adası için haciz işlemi başlattı. (Akşam)
yağlı suratını eşekler tepsin emi
İyi bari 8 milyon diyorlardı çok sevindimAli Şafak Öztürk instagramda soru-cevap yapmış oraya yazmış
Koç diyorum. Kesin devreye girdi bi rus çocuğu ile.Yahu herkes ön protokol yazmaya başladı. Aslında dogruluk payı da var gibi,aksi takdirde Monaco kendi oyuncusuna kal diye baski yapmaz,bizi de oyuncuyu sozlesmesi bitmeden ayartmaktan ötürrürdü. Bunlarin dengesizliği,var birsey ama anlamadi kimse
Orada da eren holding gumlemisti yer yerinden oynadı az beklemedik inşaatın tekrar başlamasını bugünden farkı yoktu yani.Ya gerçekten hala falcao bekleyen varmı ? bir anket açalım bakalım sonuç ne olacak yıllardır aynı ya en çok keyif aldığım nöbet stat yapılırken tutulan nöbetti gerisi fasa fiso
gerçekten borcumuz varmi bu çapsiza merak ediyorum. yönetimde de hata var yap bi anlasma madem cok mu zor böyle gereksiz şekilde gündem oluyor sonra.gerçi yönetim su anda falcaoyu almakla meşgul birakalim da alip gelsinlerSon eski başkanların neredeyse hepsi böyle
Eee Aziz Yıldırım gibi sevdiği kulüp için 1 sene hapishanede yatanları nerede bulacaksın ?!?!!!
Yersin yiyebilirsin senin kadro planlaman ancak ve ancak kapasiten kadar doğru ve iyi olabilir. En basitinden sen 30 - 40 milyon euro'ya takım kurmaya çalışırken zikrettiğimiz takımlar bunun 10 katını rahatlıkla harcayabilecek kapasitedeler.isin ucunda rezil olma var 7-8i tanimaz, kadro yapilanman dogruysa okadar yemezsin.
Ben derim abi. Yani City 7 - 0 yense bi tek bizim ülkemizde deprem olur zaten. Dış basın skoru verir "City bu" der geçer. Atletico Real'e 7 salladığında bile en çok bizim ülkede konuşuldu. ispanya basını ise "Hazard kilo versin, transfer yapılsın" dedi. Kimse Perez istifa Zidane ne biçim hoca demediDostum olay Fatih Terim, Albayrak falan değil. Türkiye'de durum böyle.
Yani diyelim ki City geldi 7-0 yenildik. Sen sanıyormusun ki herkes '' olur öyle ya city bu '' diyecek ?
Ben bile demem doğruya doğru.
Öyle bir sonuçtan sonra deprem olması bizim ülkede kaçınılmaz.
Serdar Ali Çelikler: “Seçim kararının ardından "Albayrak da başkan adaylığını açıklayacak. Ondan fotoğraf sızdı" dedikodusu şu anda yayılmaya başlandı. Yani yönetim rekabeti de başlamış vaziyette.” (Habertürk)
şaka mı buyok artık ya
Banega da bitik belhanda dan nir farkı yok akşam maçta ellinci dakikada oyundan çıkardi hocası izledim kosmuyor hiç terlemeyen belhandayi sat terlemeyen banegayi al o bölgedeki herkes koşuyor artık kardeş.----------------muslera---------------
şener------lyundama----marcao----nagatomo
--------------n zonzi----seri------------
------------------banega------------------
feghouli------------------------------babel
-------------------falcao------------------
hayaller bunlar sanırım. Sağ bek linneste olur ama mariano futbolu bırakmış gerek yok onunla uğraşmaya parasını alıp brezilyaya gider o. O iyi kondisyoner bile birşey katamamış marianoya
yalnız diyim bu takım çok yavaş bir iç saha takımı olacak hep set oyunu oynar yüksek tempoya çıkmaz. Onyekuru rodriguez tarzında bi futbola alışmıştık ama biraz daha zeka seviyesi yüksek bi takım olduk ama dış saha için bu takımla gerçek bir oyun planına ihtiyacımız var. Kafası kesik tavuk gibi oynuyoruz hala.
Konyayı 5 0 yensek bile havaya girmem dış saha ve avrupa maçları çok kritik gerçek bir not vermek için.
Emre mor profesyonel olursa ilk 11 oynar feghouli 10 numara oynasın banega gelmezse.
Belhandaya gram güvenmem. Hocanın en sevdiği adam diyoruz adam hocası için bile koşmuyor. Bunları ıkı fb maçında da gördük. Bu tip adamlar arap liglerinde show yapar başka bişey olmaz artık. 28 yasındayken artık yaşlıyım eski yeteneklerim yok diyen bi kafası var garip
Koç diyorum. Kesin devreye girdi bi rus çocuğu ile.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi