Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Monaco 2. Başkanı Petrov ile görüşen Kolombiyalı yıldız, “Ayrılık kararım kesin. G.Saray ile anlaştım” dedi. Marca Claro gazetesi, Falcao'nun elinde Monaco'nun transfer için izin verdiğine dair belgeler olduğunu ve Fransızlar'ın köşeye sıkıştığını yazdı..(takvim)

Hangi oyuncuları alırsak alalım, o takımlarla baş edemeyiz. O yüzden bu dediğin bir ölçü değil.

Kendinizi muhtemel farklı skorlara hazırlayın derim bunlardan biri çıkarsa.
Bayern farkli olmazda. Lpool psg juve barca karsi Facia cikar. Hele bu kanatlarla

Mevlüt Gelecekti Madem Eren Derdiyok'u parasını verip niye yolladık?
eren e dayanacak sabrımız kalmamıştı çünkü. adama ihtiyac oldugu zaman özgüvensizliğinden maçlara çıkmadı. arkasında adam olmadığını bildiği halde rakip sahaya doğru top indiren adamdan bahsediyoruz ya. hava topu almak demek havada sadece topa dokunmak değil. bu mal daha onu anlayamamıştı.

koçu bukadar abartmayın gözünüzde yahu sanırsın bill gates,herifin gücü yetmedi hicbiryerden sponsor bulamadı kendi firmasını koydu formaya

bu mu güclü koç?

milyonlarca avro borcları var itibarını rezil edercesine tvlerde para dilendi

ayrıca bu sene cok begendiginiz koça biz zarar verdik vedat ve deniz çöpüne bizim ısrarımız yüzünden daha cok para verdiler

biz talip olmasak düşünün kaça alırlardı !!

Comolli ile jardim arkadasmis Falcao salma kanka Seni burdan kovarlarsa bende seni buraya getiririm demis olabilir mi beyler Rodoptan duymustum hersey beklenir bunlardan

Dursun Özbek, kendisine hiçbir ödememe yapılmaması gerekçesiyle Galatasaray Adası için haciz işlemi başlattı. (Akşam)
Fiko'nun, Tüpçü'ye yaptığını bizden neden yapmıyoruz.
Önce yağlı surata pisliklerini ortaya çıkaracağını söylersin ve mahkeme yoluna gideceğiz dersin.
Sonra verdigi paraları o zaman ki kur üzerinden Türk lirası olarak faizssiz taksitle ödemek için anlaşma yolu ararsın..
Biz onunla irtibata geçmiyoruz diye kendi kendine faiz işletmeye devam ediyor.

Aslında bir yasa çıkarılmalı kulüpte başkanlar cebinden verdiği paranın geri ödemesi atıyorum görev bittikten 2 yada 3 yıl sonra başlayacak diye. Sonuçta gönül işi değilmi kardeşim bu nasıl Galatasaraylısın sen

Banega da bitik belhanda dan nir farkı yok akşam maçta ellinci dakikada oyundan çıkardi hocası izledim kosmuyor hiç terlemeyen belhandayi sat terlemeyen banegayi al o bölgedeki herkes koşuyor artık kardeş.
belkı gıtmek ıcın yapıyordur banega ıyı adamdı ama bısey dıyemem tabı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt