Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ADAMIN ben geleceğimiz olduğunu düşünüyorum...bir iki antrenörlük tecrübesinden sonra başımıza geçip yıllarca kalacağını umuyorum.
Kenarda Sneijder Sportif Direktör Drogba Başkan Hamit Altıntop olsa keşke. Hiçbir zaman bu ülkede futbolu bilen kişiler yönetmeyecek Hamit gibi bir futbol zekasını şu kulübe kazandıramamak çok saçma. Hakan Şükür’ü saymıyorum bile

Kenarda Sneijder Sportif Direktör Drogba Başkan Hamit Altıntop olsa keşke. Hiçbir zaman bu ülkede futbolu bilen kişiler yönetmeyecek Hamit gibi bir futbol zekasını şu kulübe kazandıramamak çok saçma. Hakan Şükür’ü saymıyorum bile
Ki Hamitin Almanyada iyi bir cevresi vardir faydanalanabilirdik ama dedigin gibi mantikla calismiyor bizim isler maalesef

nuri
hamit
sneijder
drogba
selcuk

bunlari kazanmamiz gerek. Nuri-hamit-selcuk Antrenör ekibi mesela, sneijder+ drogba idari/sportif direktörler. terim baskan

Falcao sozlesmesine sadik kalacak diyemiyorlar
Falcao'nun sozlesmesine sadik kalmasini bekliyoruz

Arada fark var sanki

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benım anlamadıgım madem oyle bısey var kes at gel 2 aydır neyı beklıyoruz. boyle bı madde varsa nıye son gunlere kaldı kı sanmıyorum bu maddeyı. Belkı sozlu bı konudur bu. Yazılı olsa adam 1 aydır takıp etmedıgı begenmedıgı gs lı kalmadı gelırdı valızını alıp

nuri
hamit
sneijder
drogba
selcuk

bunlari kazanmamiz gerek. Nuri-hamit-selcuk Antrenör ekibi mesela, sneijder+ drogba idari/sportif direktörler. terim baskan
Musaph baskanligin bi getirisi yok. Terim baskan olmaz yani.

Saydigin isimlerin de alayı çöp wesley ve drogba belki iyi yerlere gelebilir. Onlarda burada tutmaz. Adamları linc eder taraftar. Bos isler bunlar.

Terim ben hocaligi biraktim diyene kdr dursun takimin basinda. Sonra hamzaya bir sans daha verirler.

En kritik bölgede oynayan oyuncu istatistiği 2 sezonda 8 gol 20 asist 16 sarı kart 3 kırmızı kart kaptırdıkları toplardan yediğimiz gol ya da kartların istatistiği tutulamaz durumda ayrıca sneijderin son sezonu 5 gol 17 asist

5 Gol 17 Assist bizi kaçinci siraya getirdi peki ? Okadar iyise elimizden kaçirmiş olmamiz gerekir. Öyleki Nice'ye bedava gitti. Belhanda'nin ilk 11 oynayip yeniden kendini gösterdiği ligi üçüncü bitiren niceye.
O Nice'de peki Sneijder kaç maç ilk 11 oynadi ? Kaç maçi kazandilar ? Sneijder gittikten sonra Nice'nin takim performansi artti mi düstü mü ? Sneijder sonrasi takim performansi Galatasaray'in ne oldu ?

Empty stats diye bir tabir vardir.

benım anlamadıgım madem oyle bısey var kes at gel 2 aydır neyı beklıyoruz. boyle bı madde varsa nıye son gunlere kaldı kı sanmıyorum bu maddeyı. Belkı sozlu bı konudur bu. Yazılı olsa adam 1 aydır takıp etmedıgı begenmedıgı gs lı kalmadı gelırdı valızını alıp

İsin içinde menajer mendes var. Monoca nun sahibi rus. Öyle kafaya göre iş yaparsa o menajeri bidaha göremezsin..

Böyle bir şey varsa ki ben inanmıyorum. Tamamen centilmenlikten dolayı tamam git deyim gelmeyi bekliyor bence

5 Gol 17 Assist bizi kaçinci siraya getirdi peki ? Okadar iyise elimizden kaçirmiş olmamiz gerekir. Öyleki Nice'ye bedava gitti. Belhanda'nin ilk 11 oynayip yeniden kendini gösterdiği ligi üçüncü bitiren niceye.
O Nice'de peki Sneijder kaç maç ilk 11 oynadi ? Kaç maçi kazandilar ? Sneijder gittikten sonra Nice'nin takim performansi artti mi düstü mü ? Sneijder sonrasi takim performansi Galatasaray'in ne oldu ?

Empty stats diye bir tabir vardir.

Geçelim bu işleri 22 gole direkt katkı yapmış adam daha ne yapsın Belhanda'yı savunmak için şekillere girmeye gerek yok yılda 10 gole katkı anca yapıyor işte belhanda zararları da bir dünya var.

Şino şu kadroda olsa daha da üst düzey performans gösterirdi Poldi , Bruma dışında eli ayağı düzgün topçu yoktu son senelerinde hele defans hattı rezilin reziliydi gol atıyorduk ama yemeden duramıyorduk carole ched hakan sabri şu 4 lüye bak hele şimdi mariano luyi marcao nagatomo 4 topçunun da belli bir standartı var orta saha fernando ndiaye 2 sezon oldu o zaman selçuk de jong bilal jem oynuyordu yani kadro farkı bir dünya varken ona rağmen iş yapan adama laf atmanız baya garip bu sneijder nefreti nerden geliyor onu da anlamıyorum Gs'liyim diyorsunuz ama davranışlar antudan farksız.

Saydigin isimlerin de alayı çöp wesley ve drogba belki iyi yerlere gelebilir. Onlarda burada tutmaz. Adamları linc eder taraftar. Bos isler bunlar.

Terim ben hocaligi biraktim diyene kdr dursun takimin basinda. Sonra hamzaya bir sans daha verirler.
Hamit Altıntop’un açıklamalarını dinlersen futbola nasıl yön verebileceğini görürsün. Keşke Tff Başkanı olsa. Ayrıca taktik olarakta Schalke Bayern Real Madrid ve Galatasaray’da çalışarak birçok üst düzey teknik direktör ve idman programı görmüş birisi. Çöp diyerek böyle adamları futboldan uzaklaştırmayın

terim bunlarin üstlerinde yani yani direktif versin diye baskan olarak dedim.
nuri+hamit baya baya is yapabilecek ikili

Size ilginç gelebilir ama akşamspor diğerlerinden daha iyi iş çıkardı bu dönem

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt