Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.562
- 3.626
- 648
Sat sat sat
Böyle bir haber yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sat sat sat
Kenarda Sneijder Sportif Direktör Drogba Başkan Hamit Altıntop olsa keşke. Hiçbir zaman bu ülkede futbolu bilen kişiler yönetmeyecek Hamit gibi bir futbol zekasını şu kulübe kazandıramamak çok saçma. Hakan Şükür’ü saymıyorum bileBu ADAMIN ben geleceğimiz olduğunu düşünüyorum...bir iki antrenörlük tecrübesinden sonra başımıza geçip yıllarca kalacağını umuyorum.
Ki Hamitin Almanyada iyi bir cevresi vardir faydanalanabilirdik ama dedigin gibi mantikla calismiyor bizim isler maalesefKenarda Sneijder Sportif Direktör Drogba Başkan Hamit Altıntop olsa keşke. Hiçbir zaman bu ülkede futbolu bilen kişiler yönetmeyecek Hamit gibi bir futbol zekasını şu kulübe kazandıramamak çok saçma. Hakan Şükür’ü saymıyorum bile

nuriKenarda Sneijder Sportif Direktör Drogba Başkan Hamit Altıntop olsa keşke. Hiçbir zaman bu ülkede futbolu bilen kişiler yönetmeyecek Hamit gibi bir futbol zekasını şu kulübe kazandıramamak çok saçma. Hakan Şükür’ü saymıyorum bile
benım anlamadıgım madem oyle bısey var kes at gel 2 aydır neyı beklıyoruz. boyle bı madde varsa nıye son gunlere kaldı kı sanmıyorum bu maddeyı. Belkı sozlu bı konudur bu. Yazılı olsa adam 1 aydır takıp etmedıgı begenmedıgı gs lı kalmadı gelırdı valızını alıpFalcao sozlesmesine sadik kalacak diyemiyorlar
Falcao'nun sozlesmesine sadik kalmasini bekliyoruz
Arada fark var sanki
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Musaph baskanligin bi getirisi yok. Terim baskan olmaz yani.nuri
hamit
sneijder
drogba
selcuk
bunlari kazanmamiz gerek. Nuri-hamit-selcuk Antrenör ekibi mesela, sneijder+ drogba idari/sportif direktörler. terim baskan
En kritik bölgede oynayan oyuncu istatistiği 2 sezonda 8 gol 20 asist 16 sarı kart 3 kırmızı kart kaptırdıkları toplardan yediğimiz gol ya da kartların istatistiği tutulamaz durumda ayrıca sneijderin son sezonu 5 gol 17 asist
benım anlamadıgım madem oyle bısey var kes at gel 2 aydır neyı beklıyoruz. boyle bı madde varsa nıye son gunlere kaldı kı sanmıyorum bu maddeyı. Belkı sozlu bı konudur bu. Yazılı olsa adam 1 aydır takıp etmedıgı begenmedıgı gs lı kalmadı gelırdı valızını alıp
Falcao sozlesmesine sadik kalacak diyemiyorlar
Falcao'nun sozlesmesine sadik kalmasini bekliyoruz
Arada fark var sanki
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
benım anlamadıgım madem oyle bısey var kes at gel 2 aydır neyı beklıyoruz. boyle bı madde varsa nıye son gunlere kaldı kı sanmıyorum bu maddeyı. Belkı sozlu bı konudur bu. Yazılı olsa adam 1 aydır takıp etmedıgı begenmedıgı gs lı kalmadı gelırdı valızını alıp
5 Gol 17 Assist bizi kaçinci siraya getirdi peki ? Okadar iyise elimizden kaçirmiş olmamiz gerekir. Öyleki Nice'ye bedava gitti. Belhanda'nin ilk 11 oynayip yeniden kendini gösterdiği ligi üçüncü bitiren niceye.
O Nice'de peki Sneijder kaç maç ilk 11 oynadi ? Kaç maçi kazandilar ? Sneijder gittikten sonra Nice'nin takim performansi artti mi düstü mü ? Sneijder sonrasi takim performansi Galatasaray'in ne oldu ?
Empty stats diye bir tabir vardir.
Hamit Altıntop’un açıklamalarını dinlersen futbola nasıl yön verebileceğini görürsün. Keşke Tff Başkanı olsa. Ayrıca taktik olarakta Schalke Bayern Real Madrid ve Galatasaray’da çalışarak birçok üst düzey teknik direktör ve idman programı görmüş birisi. Çöp diyerek böyle adamları futboldan uzaklaştırmayınMusaph baskanligin bi getirisi yok. Terim baskan olmaz yani.
Saydigin isimlerin de alayı çöp wesley ve drogba belki iyi yerlere gelebilir. Onlarda burada tutmaz. Adamları linc eder taraftar. Bos isler bunlar.
Terim ben hocaligi biraktim diyene kdr dursun takimin basinda. Sonra hamzaya bir sans daha verirler.
terim bunlarin üstlerinde yani yani direktif versin diye baskan olarak dedim.Musaph baskanligin bi getirisi yok. Terim baskan olmaz yani.
Saydigin isimlerin de alayı çöp wesley ve drogba belki iyi yerlere gelebilir. Onlarda burada tutmaz. Adamları linc eder taraftar. Bos isler bunlar.
Terim ben hocaligi biraktim diyene kdr dursun takimin basinda. Sonra hamzaya bir sans daha verirler.