Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu beceriksizler şimdi dua ediyordur yarın cagnenin hattrick yapması için. Böylece olumsuz haberi daha erken açıklayabilirler

niye dolmuş acaba kim demiş ona orda burada sırıtarak falcaoyu zikredin diye. Hepi topu ayağı düzgün bir herif alıp gelecektiniz kimse demedi oo Falcao gelsin illede isteriz kendileri bu beklentiyi yaratıp közlediler sonra bende doluyum. Kardeş doluysan falcao transferi kesin ne zaman olmadı 15 ağustos mu gideceksin profesyonel yöneticiyi alıp geleceksin resmi steden açıklayacaksın.

2 aydır taraftardan kaç, %99 bizde de sonra yine kaç eee ne olacaktı kardeş

Tüm forvet transferlerinde başarısız olmayı nasıl beceriyor yönetimimiz ? forvet transferinde tepki olarak gelmişler resmen ...

cengiz-3561_7996886_16_9_1554911083-880x495.jpg

Bekliyoruz
Geçmiş olsun. Apo cevabı vermiş gibi. Diagne de fena değil aslında ya :(

Transfer sezonu sonrası açıklamanı kim ne yapsın başkan.Transfer sezonu bitince zaten herkes biliyor ne olup bittiğini.Kendini ifade edemiyormuş hep eksik kalıyormuş söyledikleri.Kendini ifade edemiyorsan niye o koltukta oturuyorsun.

Ülkede ,Galatasaraylıların dışında hiçkimse istemiyor ,Falcao nun bize gelmesini, perde arkasın da kim bilir ne dolaplar döndü. Bu yönetimin yanlışları oluyor ama dertlerinin Galatasaray'ın çıkarları olduğunu anlayabiliyorsun. Ben tahmin edebiliyorum ki bu yönetimden hiç kimse daha sonra Galatasaray'a haciz göndermeyecek. Keşke bu Falcao transfer sürecini daha iyi yürütebilselerdi ama olmadı. Baktığımız da 3 yayın kuruluşu bize cephe alacak gibi duruyor. 17 kulup ten hangisi yanımızda, TFF İLE MHK söylemeye gerek bile yok. Gerçekten yönetimin işi zor Destekleri sadece taraftarı ...Bugün istifa etseler yerlerine daha iyileri gelmez çünkü işin işine kişisel veya başka türlü çıkarlar girer ... Bence falcao gelse de gelmese de ,bazı yanlışlarına rağmen bu yönetime destek olmamız lazım

Ama Seri'yi geldiğinden beri 6 numarada izledik Babel'i çoğu zaman forvette izledik takım o kadar hazır değil ki Nzonzi sağ bek oynarsa bile şaşırmam şu anda o kadar belirsiz takımımız ...
Bu teknik heyetin problemi. Sen 3 ay boyunca oyuncuları mevkilerinde değerlendirme abuk subuk mevkilerde oynat bunları sonra hebele hübele.

Ben şunu anladım ki bu monaco kasıtlı olarak bize bi oyun oynuyor başından beridir.falcaoyu vermese baştan kapıyı kapatırdi.resmen bizi kaosa sürüklemeye yemin etmiş gibiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt