Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eşim:ne dedi başkan,Falcao geliyormuymuş.
Ben:bence gelmeyecek ,başkan"transfer sezonu bittikten sonra konuşakmış,cok dolmuş.
Eşim:yerim onun dolmasını bizim doluluğumuzun yanında.bizi ne hale soktular...

Anne adayı eşim başta olmak üzere,özellikle bu transfer döneminde zirve olarak,Galatasaray sevdalısı insanları üzmekten beter eden bu yönetimin hata payı benim için dolmuştur.Bu yönetimde bulunanlar isimlerinin önüne,"Galatasaray SK yöneticisi" ünvanını haketmiyorlar!!!

Abdurrahim istifa etmek için hangi rezilliği bekliyor daha.yapmadığı rezillik kaldı mı

Anlamadığım şey dürüstçe neden soylemedi falcao olmadı açıklamak bukadar zormu durustce

Şuan 1 kontenjan hakkımız var.Gidin genç bir forvet alın bitirin.Boş verin falcaoyu falan.

Monaco galibiyet alsa bırakırlar ama farklı yenildiklerinde sorunun Falcao'nun takımda olmayışı olduğunu düşünüp iyice takımda tutmak isteyeceklerdir.

Ulan transfer dönemi başında falcao mu samatta mı diye çıktığında yemin ederim dalga geçmeyin ne falcaosu samattayı getirin tamam diyordum. Süreci o kadsr leş yönettiler ki verdikçe verdiler gazı. Ulan alamıyorsun işte bırak neyin beyinsizliği bu niye boşa uğraşıyorsun. Öyle bi beyinsizlik ki 2 senedir üstüne koyarsk gidiyor hiç ders alma yok

Falcao'nun hesaptan da gözüküyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190824_151953_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20190824_151953_com.instagram.android.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 85
Benim anlamadığım bu güne kadar neden Falcao için Şükrü Hanedar'ı göndermedik hiç ?

Abdürrahim Albayrak kişisel şov yapsın diye gidip orada fotoğraf çektirip geri gelsin diye resmen araya verdik transferi

Bu beceriksizler şimdi dua ediyordur yarın cagnenin hattrick yapması için. Böylece olumsuz haberi daha erken açıklayabilirler
Diagne bu saatten sonra koskoca Galatasarayi parmaginda oynatir. Öyle bi manyak o. En fazla kadro disi kalir onunda umrunda olmaz sen 2 ay adami disla adam canini disinemi takacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt