Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne'ye sahip çıkalım geyiğini bırakmak lazım, bunun futbolculukla yakından uzaktan alakası yok. Çok ciddi anlamda kazık yedik umarım transfer dönemi bitmeden ve çok zarar etmeden bunu satarız.

Açıkcası Albayrak'ı basın sözcüsü ve transfer sorumlusu yaparsan koskoca Galatasaray markasını herkese rezil eder, bunu öngöremiyorsanız o koltukta ne işiniz var. Albayrak kulübe katkı sağlamak istiyorsa Florya da takılsın oyuncularla ilgilensin yeter.

Kısacası artık yönetim kendi ipini çekti, zaten aşağıya indirmek isteyen bir grup muhalefette varken bu saatten sonra Terim de kurtaramaz bunları. İlk olumsuzlukta giderler.

Sezon başında Falcao transferi olmasada bu takım şampiyon olur derdim ama şu saatten sonra psikolojik olarak çökmeye hazır bir Galatasaray var karşımızda. Sezon ortasında ciddi alamda sıkıntılar yaşayacağız ağırlıklı olarak yönetimsel krizler bizi yarıştan koparacak.

Ulan transfer dönemi başında falcao mu samatta mı diye çıktığında yemin ederim dalga geçmeyin ne falcaosu samattayı getirin tamam diyordum. Süreci o kadsr leş yönettiler ki verdikçe verdiler gazı. Ulan alamıyorsun işte bırak neyin beyinsizliği bu niye boşa uğraşıyorsun. Öyle bi beyinsizlik ki 2 senedir üstüne koyarsk gidiyor hiç ders alma yok
ben de samattayı istiyordum falcaonunda gelmeyeceginden çok emindim

Konyaspor maçı çok önemli.
Umarım 4-0 gibi net bir skorla alırız.
Allah korusun herhangi bir puan kaybı zaten Falcao mevzu varken çok kötü olur.

Fatih Terim bu durum karşısında susuyorsa ona da yazıklar olsun. Bekliyorum çok net bir şekilde şu transfer sezonu bir bitsin, o yüzde 99 dedikleri o resim çektirdikleri adam gelmesin en büyük yönetim karşıtı insan olacağım. 1 mağlubiyette o taraftara 2,5 ay yaşattıkları bütün sıkıntıları kendileri yaşayacak.

Yarın puan kaybı olursa hoca büyük patlar
bi zahmet kenyayı içerde yenelim yaw. neyine patlıyor, puan kaybında sorumlu kendisidir. takımın eksik bölgesi yok. 2 tane taş gibi orta saha alındı. evladı belhanda kaldı. sola babeli getirdi. kendi istediği geçen sezonun 30 gollü forveti var. emre moru istedi aldılar.

bekler sorunlu biraz onun dışında hiçbir sorun yok. beklerinde biri kendi istediği adamdı.

Bu saatten sonra Falcao transferi bonservissiz olarak tamamlansa dahi A. Albayrak transfer işlerinden tamamen uzaklaştırılmalıdır.

Diagne kalırsa seneye 5e bile satamayız. Bu mesajım da burda duruyor.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim bu durum karşısında susuyorsa ona da yazıklar olsun. Bekliyorum çok net bir şekilde şu transfer sezonu bir bitsin, o yüzde 99 dedikleri o resim çektirdikleri adam gelmesin en büyük yönetim karşıtı insan olacağım. 1 mağlubiyette o taraftara 2,5 ay yaşattıkları bütün sıkıntıları kendileri yaşayacak.
Hoca herhalde kavga olmasın Galatasaray dan bir daha ayrılmayayım diye susuyor yoksa başka açıklaması yok bu sessizliğin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt