Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao konusunda taraftarın zerre suçu yok.Kimse banega veya naingolanı alamadı diye yönetime kızdı mı ? hayır çunku o oyuncular ile fotoğraf çektiren olmadı. Abdurrahim albayrak 3.kez aynı hatayı yapıyor.Bizim kadro falcao gelmese de iyi zaten.2 ay önce burda çoğu kişi falcao gelmesin bile diyordu ben de dahil.Ama olayı oyle bir noktaya getirdiler ki artık gelmese olmayacak gibi.Bir kere bu yönetimin iletisim becerisi rezalet seviyesinde kötu.Koskoca kulubu 3 kişi idare etmeye çalısıyor.Yöneticilerimiz sosyal medyada fenerbahçe veya beşiktaş ile sidik yarışına girmeye çalısıyor surekli.Kerameti kendilerinde zannediyorlar ama kerametin hoca da olduğunu da içten içe biliyorlar.Falcao gelir veya gelmez ama galatasaray markasını bu kadar ezmeye, kucuk dusurmeye kimsenin hakkı yok.

Ben bunu anlamiyorum, kagit ustunde Superlig icin gayet kaliteli kadromuz var. Ama bu takim hala top oynamiyor, bu takim hic mi taktiksel antremanlar yapmaz.

Falcao konusunda taraftarın zerre suçu yok.Kimse banega veya naingolanı alamadı diye yönetime kızdı mı ? hayır çunku o oyuncular ile fotoğraf çektiren olmadı. Abdurrahim albayrak 3.kez aynı hatayı yapıyor.Bizim kadro falcao gelmese de iyi zaten.2 ay önce burda çoğu kişi falcao gelmesin bile diyordu ben de dahil.Ama olayı oyle bir noktaya getirdiler ki artık gelmese olmayacak gibi.Bir kere bu yönetimin iletisim becerisi rezalet seviyesinde kötu.Koskoca kulubu 3 kişi idare etmeye çalısıyor.Yöneticilerimiz sosyal medyada fenerbahçe veya beşiktaş ile sidik yarışına girmeye çalısıyor surekli.Kerameti kendilerinde zannediyorlar ama kerametin hoca da olduğunu da içten içe biliyorlar.Falcao gelir veya gelmez ama galatasaray markasını bu kadar ezmeye, kucuk dusurmeye kimsenin hakkı yok.

seri ve nzonzi gelmeseydi o oyuncular gelmediğinde yine taraftar coşardı fotoyla alakası yok

Boşta olan forvetler:

Wilfried Bony
Emmanuel Adebayor
Fernando Llorente
Seydou Doumbia
Obafemi Martins
Jonathan Biabiany
Eduardo Alves da Silva
Emmanuel Riviere
Aboubakar Oumarou
Shkelzen Gashi
Ross McCormack
Andres Renteria
312

Şükrü Hanedar Monaco'da değilmiş bu arada. Ben gerçekten bu Falcao hikayesinin nasıl biteceğini çok merak ediyorum. Süleyman Rodop dün ki yayınında bu olaylar sayesinde Galatasaray ismini dünyada bilmeyen kalmadı dedi. Şimdi bu transfer olmazsa Uluslararası rezil olacağımızı düşünüyorum ben.

Yangın tayfa... Son bir yangın yapmamız gerek.. Seri Nzonzi transferlerini forvetsiz kapattıramayız... Ya Falcao ya Falcao...

Allah aşkına daha dün tüm Türkiye yıkıldı kadın cinayeti konusunda. Şurada anneye edilen küfrü paylaşıyorsunuz çok büyük marifetmiş gibi. Kadınları özellikle anneleri bu kadar değersizleştirmeyin arkadaş.

babani s.. mi desin herif
detaylara bu kadar takilmayalim
orda GS neferi sukru agabey basaksehirli bir adiye gereken cvbi vermis. bize alkislamak dusmus. (y) :tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt