Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yayın geliri ne kadar Uğur bilgin var mı ?

Uefa Subat Mart gibi acikliyacak gecen sezonu.

Yayin geliri Cl'de olmamiza ragmen bizim bile dusuk olabilir.Surada Kayalioglu 2 olabilir diyor bizim mali raporlara dayanarak.

Market pool kismi 2 milyon olabilir maalesef.Kayalioglu bayagi detayli ve mantikli anlatmis.

Trabzon'a gelirsek hem Uefa'dalar hem de Basak ve Bjk de var.Yayindan fazla gelmez Trabzon'a

Uefa Subat Mart gibi acikliyacak gecen sezonu.

Yayin geliri Cl'de olmamiza ragmen bizim bile dusuk olabilir.Surada Kayalioglu 2 olabilir diyor bizim mali raporlara dayanarak.

Trabzon'a gelirsek hem Uefa'dalar hem de Basak ve Bjk de var.Yayindan fazla gelmez Trabzon'a

Güzel sallamış 2 olamaz o kadar da değil yani

Okuman da yok demek ki ne yazıyor orada 2018-2019. Biz yeni sezona başladık rakamla yazayım 2019-2020 ahmet kardeş günaydın!!!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen rahatsizmisin arkadaşım.?
Ben ne yazdım üstte.
Sen neyi alintiladin?

Dedim ki geçen sezon 69 puanı zar zor topladık ve iğrenç futbol oynadık 60 milyon euro maaş verdik.
Yani konu geçen seneki iğrenç ve ışık vermeyen futbol.
Bu sezon daha ne maaş vereceğimiz belli degil iken neden yazayım.

Galatasaray maaşları kıstı

07 Eylül 2018, Cuma 06:40
Son Güncelleme: 07.09.2018 06:44 [https://img-fanatik-com-tr]

Son 3 sene takım bütçesi 65 milyon Euro olan Galatasaray, maaş yükünü 10 milyon Euro azalttı.

[https://s-fanatik-com-tr]

Muğdat, Onyekuru, Emre Akbaba, Ndiaye ve Ömer Bayram'ı kadrosuna katan sarı-kırmızılılar Nagatomo, Donk ve Rodrigues'in de sözleşmelerini yeniledi. 13 oyuncu (Gomis, Denayer, Carole, Cavanda, Latovlevici, Carrasso, Tolga Ciğerci, Hakan Balta, Yasin, Koray, Eray, Endogan, Umut Gündoğan) ile yolları ayrılan Galatasaray'da gidenlerin ve gelenlerin maaşları kıyaslandığında yaklaşık 10 milyon Euro kulübün kasasında kaldı. Altyapı dışından 21 oyuncusuna 42 milyon Euro garanti ücret ödeyecek Galatasaray'da bu rakamdan yüzde 10-15 kadar maç başı ücretler ile elde edilen prim masrafı ortaya çıkacak. Vergiler de dikkate alındığında 55 milyon Euro'ya 2018-19 sezonunda mücadele eden Galatasaray

Ne yazıyor burda?
Geçen sezon vergiler dahil 55 milyin euro maaş verdik.
Koy üstüne teknik ekip için 5 milyin euro daha etti mi sana 60 milyon?
Bak forumda harun çınar kardeş hesaplamış bir yerinden uydurmamış forumda ara bulursun
"Benim hesabıma göre imza paraları ve Fatih Hoca nın maaşı dahil toplam:
38.745.000 EURO + 43.500.000 TL" demiş arkadaş. Öyle 60 filan değil, imza paraları teknik ekip dahil 45 etmiyor. Yani hiç bir şey yapmasak şampiyonlar ligi geliri yetiyor sana. Hani o çöp olan kadron ve TD un kazandırdı sana o parayı.

Gönül ister ki tabi ki ; Samsung,Fly Emirates,Volvo, ligte de Türk Hava Yolları olsun sponsor ama işte ülkemizin mali koşulları ve sanırım dünyadaki Türkiye algısı buna engel oluyor. Bu sponsor konusunda tek çıkış yolu, Avrupa'da ciddi bir başarı.

Şampiyonlar Liginde bir yarı final yap bakalım biraz da uluslararası bağlantın olsun neler olur.
Beyler birşey sormak istiyorum yani fikir olarak eğer bir taraftar olarak size sorulsaydı aynen bir PSG gibi veya M.City gibi bir Katarlı iş adamının kulübü satın almasını ister miydiniz ? Tamamiyle değilde %50 hisse falan. Bu konuya bakış açınız nedir.

Bak forumda harun çınar kardeş hesaplamış bir yerinden uydurmamış forumda ara bulursun
"Benim hesabıma göre imza paraları ve Fatih Hoca nın maaşı dahil toplam:
38.745.000 EURO + 43.500.000 TL" demiş arkadaş. Öyle 60 filan değil, imza paraları teknik ekip dahil 45 etmiyor. Yani hiç bir şey yapmasak şampiyonlar ligi geliri yetiyor sana. Hani o çöp olan kadron ve TD un kazandırdı sana o parayı.

Senin hesabına göre de zaten vergiler ve primler eklenince 53-57 arası bişey çıkıyor.

38.745 € + 43.500 TL( 6.69€) = 45.400

Buna % 18 vergi ve maç başı ve şampiyonluk primleri ekle bakalim ne yapıyor?
53-57 arası çıkıyor.

Üstelik daha falcao'nun alacağı 5-7 arası maaş eklenmemiş hali.

Velhasil biz bu senede 55-60 arası maaş ödeyip iğrenç futbol izlemeye devam edeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt