Transfer Nöbeti (ARŞİV 27)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw Bu Zeki yi Yönetimin veya hocanin yakinlarinda gören oldumu hic?

Yarın hoca ne diyecek bakalım iş yatmışsa hoca nin ayaklarına kapanıp hocam cik sen açıkla biraz da ben istemedim anlamına getir diye yalvarmışlardır..

Senin hesabına göre de zaten vergiler ve primler eklenince 53-57 arası bişey çıkıyor.

38.745 € + 43.500 TL( 6.69€) = 45.400

Buna % 18 vergi ve maç başı ve şampiyonluk primleri ekle bakalim ne yapıyor?
53-57 arası çıkıyor.

Üstelik daha falcao'nun alacağı 5-7 arası maaş eklenmemiş hali.

Velhasil biz bu senede 55-60 arası maaş ödeyip iğrenç futbol izlemeye devam edeceğiz
Izleme kardeş git başka takip tut müthiş top oynayan. Iğrenç leş çöp gibi mahalle ağzı aşağılama kelimelerini de Galatasaray için kullanma!

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeki ve türevleri aralarında eminim kerizlere ne söylesek inanıyorlar, ne mal adam bunlar filan diye gülüp eğleniyordur

Bu transferde suç yönetimimizde değil bana kalırsa. Hele kş Monaco bonservis istiyorsa, Monaco'nun ayıbı. Önce kolaylık sağlarız demişler. İş ciddiye binince yan çizmişler. Bonservissiz verecek iken çark eden bir tarafla uğraşıyoruz.
Demek ki Prekazi ve Hagi'nin zamanında yaptıkları çok zorlarına gitmiş.
Başka açıklaması yok bana kalırsa.
Önce bunları düşünelim sonra yönetime giydirelim Falcao için.
Alan, Modeste, Diagne gibi isimler için giydirebilirsiniz..

Falcaoya düz böyle bonservis vermeyiz.
Versek bile mendes bonservisini alır , Mendese öptürürüz kendimizi gibi.

Bak forumda harun çınar kardeş hesaplamış bir yerinden uydurmamış forumda ara bulursun
"Benim hesabıma göre imza paraları ve Fatih Hoca nın maaşı dahil toplam:
38.745.000 EURO + 43.500.000 TL" demiş arkadaş. Öyle 60 filan değil, imza paraları teknik ekip dahil 45 etmiyor. Yani hiç bir şey yapmasak şampiyonlar ligi geliri yetiyor sana. Hani o çöp olan kadron ve TD un kazandırdı sana o parayı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik direktör ve antrenör ücretleri
2019= 48.584.347 2018= 13.735.535

Sporcu ücretleri 2019 = 376.036.894 2018= 336.813.593

Toplam gideri gecen sene 424,5 milyon TL mis. Rakamlar faaliyet raporu yada konsolide raporundan olmali.

Sporcular sirf futbolcularsa, baya yüksek gider varmis. Basketbolcular falan da icindemi oluyor bu sayinin onu bilen varmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt